Ylellistä tyyliä vauvanhuoneeseen

vauvanhuone-sisustus

Vauvanhuoneen sisustuksen suunnittelu on yksi ihannimmista kodin sisustusprojekteista. Perheen uuden tulokkaan huoneeseen voi tuoda paljon ihania elementtejä eikä hempeydeyllä ole rajoja. Tässä muutamia ihania ideoita ja kalusteita vauvanhuoneeseen. Kuvissa esiintyvät tuotteet löytyvät R&H baby&child valikoimasta.

sailytys-vauvanhuone-sisustustyyli-vauvanhuone-sisustus

Sänky on tietenkin oleellisimmassa roolissa, mutta sen ympärille pystyy tuomaan paljon ihania yksityiskohtia, joilla kokonaisuudesta syntyy todella upea ja tunnelmallinen. Sängyn yläpuolelta laskeutuvat verhot luovat romanttisen tunnelman ja näyttävän lisän kiinnitykselle antaa tyyliin sopiva koriste-esine, esim. kruunu tai muu vastaava. Rottinkiset säilytyskorit ja taulut sopivat tietysti myös tilan sisustukseen.

vintage-kalusteet-vauvanhuone-sisustuselegantti-vauvanhuone-sisustus

Tummemmat puiset kalusteet tuovat vauvanhuoneeseen elegantimman ilmeen ja kivaa lämmintä tunnelmaa. Kattokruunu vauvansängyn yllä tuo tilaan tarpeellista valoa, mutta tarjoaa myös paljon ihmeteltävää pikkuiselle.

prinsessa-vauvanhuone-sisustus

Tässä todella ihastuttavat prinsessavuoteet. Sänkyjen muhkea päätypäällysteet, laskeutuvat valoverhot, seinävalaisimet ja kirjaimet sänkyjen yllä tuovat vielä oman lisänsä kokonaisuuteen.

kruunu-koriste-vauvanhuone-sisustusvintage-vauvanhuone-sisustus

Metallinen pinnasänky tuo tilaan vintage henkistä tunnelmaa. Se sopii mainiosti yhteen seinän eläinjulisteen kanssa. Lisää ihania ideoita ja kalusteita vauvanhuoneeseen löydät täältä.

Kuvat rhbabyandchild.com