Search
Close this search box.

10 mustaa valaisinsuosikkia

musta-valaisin

Iltojen alkaessa hämärtää yhä enemmän on hyvä hetki miettiä kodin valaistusta ja sen aikaansaamia tunnelmia sekä vaikutusta arjen jaksamiseen. Valaisimia kannattaa sijoittaa sisustukseen monipuolisesti eikä ratkaista tilan valaistusta vain yhdellä kirkkaalla valaisimella. Yksi kirkas lamppu keskellä kattoa on kaikkea muuta kuin toimiva ratkaisu. Lattiavalaisimissa on se hyvä puoli, että niitä voi sijoittaa uudelleen sisustuksen muuttuessa. Seinävalaisimet korostavat tilan syvyyttä ja loihtivat näyttäviä tunnelmia. Eteispöydälle sijoitetulla pöytävalaisimella on silläkin yllättävän suuri rooli. Tässä toimituksen 10 suosikkia mustien valaisimien joukosta. Mukana paljon eri materiaaleja aina puusta metalllin ja muovista kankaaseen. Valaisinta valittaessa kannattaa huomioida myös sen koko. Liian pieni valaisin näyttää paitsi hassulta ei välttämättä tarjoa riittävää valomäärä ympäröivään tilaan. Kuvan mustat suosikit sekä muita saman värin valaisimia löydät Finnish Design Shopista

Jaa tämä juttu:
Luhta Home
Vuono villatorkkupeite
Ihanan pehmeä ja pörröinen villasekoitehuopa, jossa on paksut, huovutetut hapsut. Kaunis lisä sisustukseen sohvalla tai makuuhuoneen sängyllä. Saatavilla myös ruskeana.

Myyjä: Luhta

Mustat valaisimet tuovat kontrastia sisustukseen
Musta väri antaa valaisimelle ajattoman tyylikkään ilmeen ja tuo samalla näyttävää kontrastia sisustukseen. Kun syysillat pimenevät entistä aikaisemmin, onkin syytä kiinnittää huomiota tilan valaistukseen.
Piristä kodin kevättä upeilla sisustusuutuuksilla tai yllätä rakkaimpasi kauniilla klassikolla.
Nyt sinulla on loistava tilaisuus hankkia designin upeimpia klassikoita ja upeita uutuuksia. Finnish Design Shop -verkkokauppa tarjoaa ystävänpäivän kunniaksi tilauksen kahdesta kalleimmasta tuotteesta 15% alennuksen. Poimimme muutamia houkuttelevia ostokohteita, jotka sopivat mukaan monenlaiseen sisustustyyliin.
Lasten kerrossänky
Liisa

Sopivan kompakti ja tyylikäs kerrossänky lastenhuoneessa säästää lattia- ja leikkitilaa arjessa. Voit yhdistää sänkyyn myös säilytystilaa tuovan vetolaatikon. Mustan lisäksi myös valkoisena ja puunvärisenä.

Myyjä: Veke