100 neliön unelma

13.6.2012

Skeppsholmen verkkosivuilla myynnissä oleva, Tukholmassa sijaitseva unelmakoti hellii asukastaan n. 100 neliön turvin. Huonekorkeuttakin on vähintäänkin riittävästi. Kattohuoneistolle tyypilliset vinot seinät antavat asunnolle omaleimaisen ilmeen ja isoista ikkunoista tulviva valo pitää huolen avarasta ja valoisasta tunnelmasta.

Kokonaisuus on todella upea. Puun, valkoisen, lasin ja teräksen harmonia hurmaa jokaisen modernin sisustuksen ystävän ja varmasti monet muutkin.

Pienen ruokapöydän lisäksi ruokailutilaa tarjoaa isohko saareke, jonka jääressä on helppo nauttia välipala.

Barcelona -klassikkotuoli ja sohva sopivat sisustukseen täydellisesti antaen samalla elegantin, mutta kotoisan vaikutelman tilaan.

Portaiden yläpäästä löytyy tilaa rentoutua. Suuri peili on löytänyt paikkansa Ikeasta monelle tutuksi tulleelta tv-tasolta. Huomaa myös tunnelmallinen puinen pöytä sekä jakkara sohvan vieressä.

”Kävelysillan” toiselta puolelta löytyy miellyttävä työnurkkaus, jossa on sopivasti omaa rauhaa. Seinään upotetut hyllyköt tarjoavat mukavaa säilytystilaa koriste-esineille ja muille tykötarpeille.

Kuvat skeppsholmen.se

Mökki

Saunatuotteita kotiin ja mökille

Saunan ja kylpyhuoneen tunnelmaa voi helposti täydentää miellyttävillä tekstiileillä sekä muilla kauniilla saunatuotteilla.