Search
Close this search box.

100 neliön unelma

Skeppsholmen verkkosivuilla myynnissä oleva, Tukholmassa sijaitseva unelmakoti hellii asukastaan n. 100 neliön turvin. Huonekorkeuttakin on vähintäänkin riittävästi. Kattohuoneistolle tyypilliset vinot seinät antavat asunnolle omaleimaisen ilmeen ja isoista ikkunoista tulviva valo pitää huolen avarasta ja valoisasta tunnelmasta.

Kokonaisuus on todella upea. Puun, valkoisen, lasin ja teräksen harmonia hurmaa jokaisen modernin sisustuksen ystävän ja varmasti monet muutkin.

Pienen ruokapöydän lisäksi ruokailutilaa tarjoaa isohko saareke, jonka jääressä on helppo nauttia välipala.

Barcelona -klassikkotuoli ja sohva sopivat sisustukseen täydellisesti antaen samalla elegantin, mutta kotoisan vaikutelman tilaan.

Portaiden yläpäästä löytyy tilaa rentoutua. Suuri peili on löytänyt paikkansa Ikeasta monelle tutuksi tulleelta tv-tasolta. Huomaa myös tunnelmallinen puinen pöytä sekä jakkara sohvan vieressä.

”Kävelysillan” toiselta puolelta löytyy miellyttävä työnurkkaus, jossa on sopivasti omaa rauhaa. Seinään upotetut hyllyköt tarjoavat mukavaa säilytystilaa koriste-esineille ja muille tykötarpeille.

Kuvat skeppsholmen.se

Jaa tämä juttu:
Luhta Home
Vuono villatorkkupeite
Ihanan pehmeä ja pörröinen villasekoitehuopa, jossa on paksut, huovutetut hapsut. Kaunis lisä sisustukseen sohvalla tai makuuhuoneen sängyllä. Saatavilla myös ruskeana.

Myyjä: Luhta

Olohuoneen sisustus jouluna
Kaunis jouluinen tunnelma valtaa tämän tyyliltään harmonisen rauhallisen sisustuksen, joka antaa pienille yksityiskohdilla mahdollisuuden nousta esiin.
Kuusamon matkailukeskuksessa sijaitseva Villa Voimapolku on todella tyylikkäästi sisustustettu lomamökki, joka tarjoaa ihanaa inspiraatiota oman mökin tai kodin sisustamiseen.
Jouluinen tunnelma alkaa hiljalleen valtaamaan tämän tyylikkäästi sisustusten kodin ilmettä. Tumma laattalattia antaa kivan kontrastin vaaleille huonekaluille ja muille sisustuselementeille.
Lasten kerrossänky
Liisa

Sopivan kompakti ja tyylikäs kerrossänky lastenhuoneessa säästää lattia- ja leikkitilaa arjessa. Voit yhdistää sänkyyn myös säilytystilaa tuovan vetolaatikon. Mustan lisäksi myös valkoisena ja puunvärisenä.

Myyjä: Veke