Search
Close this search box.

Asuntoesittelyt

Kaunis jouluinen tunnelma valtaa tämän tyyliltään harmonisen rauhallisen sisustuksen, joka antaa pienille yksityiskohdilla mahdollisuuden nousta esiin.
Olohuoneen sisustus jouluna

Sisustuksen kodikas tunnelma syntyy pitkälti kokonaisuudesta, jossa yksityiskohdat, värit ja muotoilu täydentävät toisiaan. Tämän kodin kaunis sisustus kietoutuu joulun ihanaan tunnelmaan paitsi joulukuusen myös suurista ikkunoista avautuvan talvisen maiseman myötä. Vaaleiden pintojen rinnalla lempeät luonnonläheiset ruskeat sävyt tuovat lämmintä harmoniaa tilan tunnelmaan. Lisää sisustukseen ja kodin ilmeeseen voit tutustua Intstagramissa @decorbyrosa.

Kodin ihana tunnelma jatkuu rantasaunalla, jossa seinien hirsipinnat antavat rennon mökkimäisen vivahteen sisustuksen tunnelmaan. Pehmeä hapsupäinen matto, viltti ja Marimekon tyyny tuovat kodikasta lämpöä tilaan. Huomaa myös Ikean kompakti allastaso kaappeineen, joka istuu täydellisesti kokonaisuuteen yhdessä Punkalive Ruuhi sohvapöydän kanssa.

Kaunis sängynpääty

Makuuhuoneen ehdoton herkkupala on Flora Bouclé sängynpääty, jonka kukkamainen muoto tuo ihanan romanttista ilmettä sisustukseen. Lisäpehmeyttä tilaan tuo teddykangaspäällinen rahi, joka tarjoaa myös aina tarpeellista laskutasoa vilteille, vaatteille ja muille tavaroille. Matto sängyn alla tarjoaa pehmeät askeleet uuteen päivään.

Kodikas sauna ja kylpyhuone

Muista suihkuhana ja lattiakansi tuovat kivan kontrastin kylpytiloihin. Saunan kruunaa tyylikäs puukiuas, joka tarjoaa varmasti upeat löylyt. Kaakeleiden pinnassa on miellyttävä harmaanruskea tekstuuri, joka sopii loistavasti yhteen hirsipintojen kanssa.

Luonnonsävyt sisustuksessa

Sisustus noudattelee kauttaaltaan samaa linjaa, jossa rauhallinen ja hillitty värimaailma antaa pienille yksityiskohdille sekä muodoille mahdoolisuuden astua esiin. Tämän kodin kutsuvaan tunnelmaan on helppo samaistua.

Kuvat @decorbyrosa / IG

Jaa tämä juttu:
Kuusamon matkailukeskuksessa sijaitseva Villa Voimapolku on todella tyylikkäästi sisustustettu lomamökki, joka tarjoaa ihanaa inspiraatiota oman mökin tai kodin sisustamiseen.
Sisustusinspiraatiota mökkimaisemista olohuone

Villa Voimapolku on Kuusamossa, Rukan matkailukeskuksen alueella sijaitseva paritalo, jonka toisessa puolikkaassa sijaitseva huoneisto tarjoaa tyylikkäät puitteet lomailuun. Sisustus henkii lämmintä ja sopivan modernia mökkitunnelmaa, jossa luonnonläheiset ruskeat värisävyt sekä runsaat puupinnat ovat pääroolissa. Suurista ikkunoista avautuvat näkymät ympäröivään luontoon kruunaavat sisustuksen tunnelman ja tarjoavat ihasteltavaa ympäri vuoden.

Kotikin voi tuntua mökiltä

Tämän mökin sisustuksesta saa paljon hyviä inspiraatioita oman mökin ja kodin sisustamiseen, varsinkin jos kaipaat jotain muuta kuin pelkistettyjä vaaleita pintoja. Tarkemmin huoneistoon ja sen sisustukseen voit tutustua kohteen vuokrasivuilla. Tiedä vaikkapa innostuisit varaamaan itsellesi loman tästä upeasta lomapaikasta!

Olohuone, ruokailutila ja keittiöt yhdistyvät viihtyisäksi kokonaisuudeksi, mikä on tietenkin omiaan lomakohteessa, jossa vietetään tiiviisti aikaa yhdessä. Toisaalta sama pätee kyllä ihan perinteiseen arkiasumiseen. Jostain syystä perheen jäsenet tuppaavat kovin usein hakeutumaan keittiöpöydän ääreen tekemään omia askareitaan.

Sisustuksen tasapaino syntyy väreistä

Suuri kulmasohva tasapainoilee värinsä puolesta seinäpintojen ja hieman vaaleamman sävyisen lattian kanssa. Verhoilun kevyt tekstuuri yhdistyy upeasti saman värisen maton kanssa, joita löytyy myös muualta tilasta. Ruokailutilan tuolien ja keittiökaappien harmaan eri sävyt tulevat esiin myös viltissä, ikkunapuitteissa sekä huoneiden tummissa ovissa. Yleisvaikutelma on todella tasapainoinen.

Tunnelma ja tyyli jatkuu yhtenäisenä myös makuuhuoneiden puolelle. Vino katto antaa mukavasti syvyysvaikutelmaa ja nostaa huonekorkeutta. Katto on seinäpintoja hieman vaaleampi, joka keventää yleisilmettä eikä syö liikaa valoa. Kattoon upotetut spotit ovat mainio valinta yleisvalaistukseksi.

Kun kyse on tilapäistä majoitusta tarjoavasta paikasta, on säilytystilaa tietysti hieman rajoitetummin verrattuna normaalin kotiin. Toisaalta oman kodin asumisessakin kannattaa tarkkaan miettiä, voiko säilytysratkaisuita optimoida jollain tapaa, jotta se ei syö liikaa tilaa makuuhuoneista ja oleskelutiloista.

Upeista luontomaisemista on syytä ottaa kaikki ilo irti. Yläkerran oleskelunurkkaus toimii viihtyisänä lukunurkkauksena tai omana rauhottumispaikkana. Raskaan sohvan sijaan tilasta löytyy kaksi muhkeaa nojatuolia sekä lämpöä tilaan tuova pehmeä pyöreä matto ja rahi. Huomaa myös taulun graafinen ilme seinällä. Sen värity soinutavat täydellisesti sisustukseen. Sijoittelu seinävalaisimen alapuolelle nostaa myös taulun entistä näyttävämmin esiin.

Yläkerran oleskelunurkkauksessa voi ihastella upeista maisemista ja ottaa hetken omaa aikaa. Kaksi muhkeaa nojatuolia tarjoavat täydellisen paikan rentoutumiseen yksin tai ystävän seurassa. Pyöreä matto ja rahi tuovat lisälämpöä tilaan. Seinävalaisimen alle, sopivasti valokeilaan sijoitettu taulu hehkuu kauniisti sisustuksen värimaailmaa.

Kylpyhuoneessa moderni ilme syntyy suurista harmaista seinälaatoista, pitkästä allastasosta sekä taustavalaistusta peilistä. Allastason alapuolelle jäävä tila on hyödynnetty sijoittamalla sinne avohylly, jossa mahtuu säilyttämään esimerkiksi pyyhkeitä ja muuta tarpeistoa.

Tämä upea talo on osoitus siitä, että mökkikohteen voi sisustaa monella tapaa, myös siten kuin se olisi koti arkikäytössä. Tästä kohteesta saa paljon hyvää inspiraatiota oman kodin ja mökin sisustamiseen. Mikäli loma Rukan kauniissa maisemissa kiinnostaa tai kaipaat hieman hengähdystaukoa arjesta, kurkista ihmeessä kohteen sivuille ja varaa lomasi Rukalta.

Kuvat lomarengas.fi

Jaa tämä juttu:
Jouluinen tunnelma alkaa hiljalleen valtaamaan tämän tyylikkäästi sisustusten kodin ilmettä. Tumma laattalattia antaa kivan kontrastin vaaleille huonekaluille ja muille sisustuselementeille.
Tunnelmallisen tyylikäs sisustus, olohuone

Jouluinen tunnelma alkaa hiljalleen valtaamaan tämän tyylikkäästi sisustetun kodin ilmettä. Tumma laattalattia antaa kivan kontrastin vaaleille huonekaluille ja muille sisustuselementeille. Sisustuksen tyyli jatkaa saumattomasti tilasta toiseen muodostaen viihtyisän kokonaisuuden. Tämä kaunis koti kuuluu @k.kanerva Instagram-tilille.

Tunnelmallisen tyylikäs sisustus, sohvapöytä

Pehmeä valkoinen VM Carpet Hattara matto on täydellinen valinta olohuoneeseen. Sohvapöydän marmoripinta antaa tyylikkään yksityiskohdan tilaan. Television alapuolelle sijoitettu leveä Ikea Bestå-kaapisto tarjoaa mukavasti säilytystilaa ja laskutasoa koriste-esineille. Kähler Urbania kynttilätalot lihtivat ihanaa tunnelmaa tilaan muiden kynttilöiden kanssa. Seinäpintaa rytmittää mustat Menu POV kynttiläjalat.

Tunnelmallisen tyylikäs sisustus, keittiö

Vastakkaiselle puolelle tilakokonaisuutta sijoittuva keittiö rajoittuu muusta tilasta saarekekulmauksella, jonka ääressä on mukava nautiskella kupposesta kahvia Hay About A Stool AAS38 jakkaralla istuskellen. Erkkeriäiseen nurkkaukseen sijoittuva pyöreä Linea ruokapöytä Vitra Eames DSR tuoleineen sopii upeasti sisustukseen.

Tunnelmallisen tyylikäs sisustus, takka

Olohuoneen ja keittiön väliin sijoittuva leivinuunitakka tuo lämpöä ja tarjoaa miellyttävän paikan odotella leivonnaisten sekä ruokien valmistumista rottinkituolisssa istuskellen. Siro String Pocket hyllykkö hukkuu sopivasti valkoiseen seinäpintaan.

Tunnelmallisen tyylikäs sisustus, makuuhuone

Makuuhuoneessa lattia vaihtuu vaaleaksi. Harmaat vuodevaatteet ja seinäpinta antavat ihanan rauhoittavan vivahteen tilan tunnelmaan. Sängyn jalkopäähän sijoittuva penkki tarjoaa mukavasti laskutilaa aamutossuille, päiväpeitolle ja tyynyille. Huomaa myös ihanan muhkea ja pöyheä kattovalaisin.

Tunnelmallisen tyylikäs sisustus, työpiste

String Furniture säilytyskalusteista luotu kokonaisuus toimii mainiosti hyllytilana sekä kompaktina työpisteenä.

Tunnelmallisen tyylikäs sisustus, eteinen

Eteinen toivottaa asukkaan ja vieraan lämpimästi tervetulleeksi ja vieläpä kauden tunnelmaan sopivasti kynttilöiden sekä lyhtyjen kera.

Kuvat @k.kanerva / Instagram

Jaa tämä juttu:
Runsas määrä luonnonvaloa korostaa sisustuksen skandinaavista tyyliä, jonka rauhallinen värimaailma korostaa tilojen estetiikkaa.
Huonekorkeus olohuoneessa

Luonnonvalo tulvii sisään suurista ikkunoista avartaen samalla jo ennestään korkeaa tilaa. Myös portaikon lasikaide tuo oman ilmavuutensa korostaen samalla sisustuksen modernia tyyliä. Kulmasohva sijoittuu mainiosti portaikon alapäähän ja rajaa maton kanssa oleskelualueen omaksi osaksi tilaa. Kauniit valkoiset riippuvalaisimet hieman eri tasoissa tuovat kivan syvyysvaikutelman. Tämän kodin sisustukseen voit tutustua lisää @arkeniestetiikkaa Instagram-tilillä.

Paneelikatto keittiössä

Rimapaneeli keittiön katossa tuo eleganttia kodikkuutta tilaan. Se on muutenkin mainio valinta muuten kokonaan valkoisen keittiön kanssa. Lisähäivähdys luonnonläheistä ruskeaa väriä pilkistää takaseinälle sijoittuvasta aamiaiskaapin hyllyköstä.

Valkoinen keittiö

Keittiösaareke tarjoaa runsaasti lisätilaa ja työskentelytasoa. Hay About A Stool AAS32 baarijakkarat piiloutuvat sopivasta saarekkeessa olevaan syvennykseen. Yläpuolella tunnelmasta pitävät huolen Artek Aalto A330S valaisimet. Musta keittiöhana tuo kivan kontrastin muuten valkoiseen väritykseen.

Valoisa ruokailutila

Ruokapöydän äärellä nautitaan runsaasta luonnonvalosta. Rento räsymattotyylinen matto pöydän alla rytmittää kivasti tilaa. Ruskea pöytä yhdessä Muuto Visu tuolien kanssa sekä tyylikäs Gubi Ronde valaisin viimeistelevät kokonaisuuden.

Sisustuksen estetiikka

Rimapaneeli toimii upeana yksityiskohtana seinässä. Se tuo syvyysvaikutelmaa ja elävöittää muuten tylsäksi jäävää seinäpintaa. Beigen kaunis sävy antaa myös oman lisänsä kokonaisuuteen.

Valoisa eteinen

Eteistilasta löytyy lasku- ja istumatsoa, jonka yläpuolle laukuille ja vaatteille ripustustilaa tarjoaa Muuto Dots ripustimet.

Beige väri makuuhuoneessa

Sisustuksen rauhallinen ja harmoninen värimaailma jatkuu myös makuuhuoneen puolella, jossa beige tulee esille seinän lisäksi myös tekstiileissä.

Vessa marmorilaatta

Suuret marmorilaatat seinäpinnoilla tuovat vessaan mukavaa ylellisyyttä. Peilin taakse sijoitettu valo tuo miellyttävää epäsuoraa valoa tilaan.

Kuvat @arkeniestetiikkaa / Instagram

Jaa tämä juttu:
Tässä tyyliltään skandinaavisen selkeässä ja rauhallisessa sisustuksessa vallitsee mukavan rento ja kodikas tunnelma.
Skandinaavinen sisustus, ruokailutila

Tässä tyyliltään skandinaavisen selkeässä ja rauhallisessa sisustuksessa vallitsee mukavan rento ja kodikas tunnelma. Keittiö, ruokailutila ja olohuone yhdistyvät viihtyisäksi kokonaisuudeksi, jossa huonekalujen sijoittelu rajaa tilojen toiminnot omiin alueisiin. Lisää kotiin ja sen sisustukseen voit tutustua @kotikarikossa Instagram-tilillä.

Skandinaavinen sisustus, olohuone

Puinen ruokapöytä ja sen ympärillä olevat tuolit saavat lisää puista pintaa olohuoneen seinälle kiinnitetystä säilytyskalusteesta ja sohvapöydästä. Valkoiset Hay Hee nojatuoli, Iittala Nappula ruukku ja Genelec kaittuimet täydentävät tyylikkäästi sisustuksen vaaleaa värimaailmaa yhdessä ruokailutilan valaisimen kanssa. Pehmeä suuri matto oleskelualueen keskellä rytmittää kivasti tilaa.

Skandinaavinen sisustus, keittiö

Minimalistinen valkoinen keittiö sopii hyvin sisustuksen moderniin tyyliin. Kulmaan sijoittuva ”aamupalakaappi” kätkee mukavasti piiloon kahvinkeittimen ja mikron sekä tarjoaa ukavasti säilytystilaa kahvikupeille. Keittiösaarekkeen ylle sijoittuvat Artek A110 riippuvalaisimet tuovat kivan mustan kontrastin valkoisille pinnoille.

Skandinaavinen sisustus, eteinen

Tiiliseinä tuo eteiseen mukavaa lämpöä ja hehkuu upeasti valaistuna. Katosta roikkuva vaaterekki on tyylikkään ilmava ratkaisu takkien ja muiden ripustettavien tavaroiden säilyttämiseen. Eteistuolina palvelee kaunis klassikko, Ton Armchair 30 tuoli. Juuttimatto korostaa tilan lämmintä tunnelmaa.

Skandinaavinen sisustus, vessa
Skandinaavinen sisustus, kylpyhuone

Kylpyhuoneet jatkavat sisustuksen skandinaavisen tyylikästä linjaa. Toisessa kuvassa oleva rimamainen seinäpaneeli tuo kivan elävän pinnan ja yksityiskohdan tilaan.

Kuvat @kotikarikko / Instagram

Jaa tämä juttu:
Suuret ikkunat kutsuvat luonnon osaksi tämän kodin sisustusta, jossa vallitsee miellyttävän lämmin ja tyylikäs tunnelma.
Marmorinen sohvapöytä olohuoneessa

Suuret ikkunat kutsuvat luonnon osaksi tämän kodin sisustusta, jossa vallitsee miellyttävän lämmin ja tyylikäs tunnelma. Sisustuksen harmoninen maanläheinen värimaailma täydentyy vaihtuvine vuodenaikoineen, joita sävyttävät tietenkin ilmeeseen sopivat koristeet ja yksityiskohdat. Tämä upea koti kuuluu @hehkuvilla Instagram-tilille.

Olohuoneen nurkkauksessa valoa tilaan hehkuu elegantti musta Jordan seinävalaisin, jota pystyy säätämään ja kohdistamaan juuri haluttuun kohtaan. Marmoripintainen sohvapöytä on kuin kaunis taideteos ja osa kivistä luontoa sisällä.

Ruokailutilan sisustus ja mustat tuolit

Musta takka tilan jakaa olohuoneen ruokailutilasta ja keittiöstä. Tumma väri tulee esille myös suuressa kukkaruukussa ja pyöreän ruokapöydän ympärillä olevissa Menu String tuoleissa. Rottinkinen Aulis riippukeinu on mitä ihanin paikka rentoutua ja nauttia takkatulen loimusta.

Keittiö ja ruokailutila

Toiselle puolelle ruokailuryhmää sijoittuu tyylikäs mustavalkoinen keittiö, jonka saarekkeen yläpuolella komeilevat Artek A110 riippuvalaisimet. Niiden musta väri rytmittää jälleen muuta sisustusta tuoden värit eri tasoissa esiin. String Pocket hyllykkö keittiöseinällä on mukavan huomaamaton, mutta tarjoaa kuitenkin kivaa pientä säilytystilaa koristeille ja pienille keittiöesineille.

Penkki makuuhuoneen sängyn jalkopäässä

Beigen sävyinen seinä on miellyttävän rauhoittava värivalinta makuuhuoneeseen. Sängyn jalkopäähän sijoitettu penkki tarjoaa lasku- ja istumatasoa, jota makuuhuoneessakin aina tarvitaan. Pehmeän maton päällä on kiva astella ja ottaa aamun ensimmäiset askeleet. Formakami JH3 riippuvalaisimen materiaalina käytetty riisipaperi saa valaisimen hehkumaan pehmeästi valo ympäröivään tilaan.

Makuuhuoneen kodikas sisustus

Tunnelma ja kodikkuus syntyy pienistä asioista sekä hallitusta kokonaisuudesta. Tämä makuuhuone on oiva esimerkki siitä miten onnistuneilla valinnoilla saavutetaan hillitty, mutta kodikas tunnelma.

Eteisen iso pyöreä peili

Suuri pyöreä peili avartaa mukavasti eteistä, josta löytyy paljon säilytystilaa ja tyylikäs pyöreillä jaloilla seisova penkki.

Saunan sisustus, valoisa

Kylpyhuoneen ja saunan muodostamat pesutilat ovat tyylikäs kokonaisuus, joka yhdistelee hauskasti rentoa kylpylämäistä tunnelmaa moderniin saunaratkaisuun.

Kuvat @hehkuvilla / Instagram

Jaa tämä juttu:
Suuri huonekorkeus takaa miellyttävän avarat tilat sekä runsaasti luonnonvaloa sisustukseen.
Sisustusideat, vaalea ja puu, työnurkkaus

Suuri huonekorkeus takaa miellyttävän avarat tilat sekä runsaasti luonnonvaloa sisustukseen. Puisten huonekalujen ja ruskeiden yksityiskohtien tuoma lämpö antaa mukavan kodikkaan vivahteen vaaleaan värimaailmaan. String Furniture hyllykkö tarjoaa mukavasti säilytystilaa ja toimii oivana paikkana pienelle työpisteelle, jonka kaveriksi on valikoitunut tyylikäs CH24 tuoli. Abstrakti taulu korostaa upeasti valkoisen ja ruskean liittoa. Lisää kotiin voit tutustua @anna.kai5a Instagram-tilillä.

Sisustusideat, vaalea ja puu, keittiö

Moderni valkoinen keittiö sijaitsee omassa rauhassaan. Syvä saareke tarjoaa hyvin tilaa kokkailuun sekä välipalasta nauttimiseen. Hay AAS32 jakkarat sopivat hyvin sisustuksen tyyliin samoin kuin seinällä olevat Tapio Anttila Collection Renki seinähyllyt. Huomaa myös puun sävyinen seinäkello.

Sisustusideat, vaalea ja puu, ruokailutila

Sisustus suorastaan leikittelee pienillä yksityiskohdilla. Luonnollinen ruskea tulee esille kauniisti eri tasoissa kuten matossa ja seinällä olevissa rimatauluissa. Mustan riippuvalaisin leikittelevä muoto yhdistyy ruokapöydän Kartell Masters tuoleihin, jotka ovat saaneet pöydän toiselle puolelle kaverikseen pitkän penkin. Liikuteltava pöytätaso ja suuri pyöreä sohvapöytä tuovat hyvin laskutilaa.

Sisustusideat, vaalea ja puu, eteinen

Konstailematon ja kodin tyyliin sopiva eteistila ihastuttaa valoisuudellaan.

Sisustusideat, vaalea ja puu, eteispenkki

Avaran eteistilan vierestä löytyy iso peili, joka korostaa entisestään tilan valoisuutta. Tuoli, penkki ja Artek Kanto teline tuovat järjestystä tilaan. Pyöreä juuttimatto pehmentää mukavasti tilan tunnelmaa.

Sisustusideat, vaalea ja puu, makuuhuone

Sisustuksen tyyli jatkuu myös makuuhuoneen puolelle, jossa tekstiilit luovat viihtyisyyttä yhdessä upean sängynpäädyn kanssa. Muhkeat isot tyynyt tuovat ripauksen luksusta arkeen. Saana ja Olli Maailman Synty sisustustyyny antaa kivan lisän kokonaisuuteen.

Kuvat @anna.kai5a / Instagram

Jaa tämä juttu:
Tämän kodin sisustuksen kutsuva tunnelma syntyy useista tyylikkäistä yksityiskohdista.
Valkoista ja beigeä

Tämän kodin sisustuksen kutsuva tunnelma syntyy useista tyylikkäistä yksityiskohdista. Vaalea yleisilme saa kontrastia muun muassa olohuoneen marmoripintaisesta sohvapöydästä sekä seinillä olevista tauluista. Näyttävä iso ruukku tuo myös upean vivahteen tilaan. Oleskelutilassa oleva kaareva pitkä rahi on kaunis ja käytännöllinen lisä tilassa. Tarkemmin kotiin ja sen tiloihin voit tutustu @henna.kotona Instagram-tilillä.

Puinen hyllykkö olohuoneessa

Suuri lattiapeili olohuoneessa on kuin ikkuna toiseen maailmaan. Se lisää valoisuutta ja nostaa sisustuksen yksityiskohtia entistä enemmän esiin. Puinen hyllykkö ja nojatuoli tuovat lämmintä tunnelmaa. Gubi Tynell 9602 lattiavalaisin tuo upeaa hehkua tilaan ja toimii tyylikkäästi yhteen &Tradition Lato LN8 sohvapöydän kanssa.

Rauhallisen tyylikäs sisustus

Sisustuksen tyyli jatkuu tyylikkäästi tilasta toiseen. Valaisimet ja muut koriste-esineet antavat kauniin lisän tilojen ilmeeseen.

Rauhoittava valkoinen olohuoneessa

Vaihtuvat yksityskohdat muuttavat nopeasti sisustuksen ilmettä ja tuovat siihen kauden tyyliin sopivan lisämausteen.

Ruokailutilan sisustus pyörä pöytä

Ajattoman tyylikkään CH24 tuolit pyöreän pöydän ympärillä ovat nappi valinta ruokailutilaan. Olohuoneen marmorinen sohvapöytä on saanut kaverin tilan nurkkaan. Kuution muotoinen marmoritaso toimii loistavana paikkana havuoksia sisältävälle ruukulle.

Muhkeat tekstiilit makuuhuoneessa

Tekstiilien kerroksellisuus tuo makuuhuoneen vaaleaan sisustukseen pehmeyttä ja kodikkuutta.

Kuvat @henna.kotona / Instagram

Jaa tämä juttu:
Tyylikkäästi sisustustettu koti, joka tarjoaa myös ripauksen ylellistä tunnelmaa.
Kodikas skandinaavinen ja mustavalkoinen

Tasapainoinen mustavalkoinen yleisilme saa kaivattua väriä ja tunnetta puusta ja messingistä, joita tulee esille useissa eri yksityiskohdissa. Materiaalien kirjo antaa vaikutelman entistä monipuolisemmasta sisustuksesta, josta löytyy kuitenkin hallittu harmonia. Katso lisää kuvia ja inspiraatiota tästä @honkainkeskella Instagram-tililtä.

Oleskelutilojen vaihtuvat koriste-esineet sekä tekstiilit tuovat sisustukseen kivaa vaihtuvuutta. Sohvatyynyn kaksivärinen Unikko-kuosi liittää olohuoneen mustan ja valkoisen kauniisti yhteen. Muhkea viltti pitää huolen lämpimistä hetkistä kylminäkin talvipäivinä. Sohvapöydillä olevat Urna maljakko ja Stoff Nagel kynttilänjalka sopivat upeasti tilan tunnelmaan.

Kodikas skandinaavinen ruokailutila

Ruokailutilan pitkä puinen pöytä rytmittyy paikalleen näyttävistä Secto Design Octo 4240 valaisimista. Huomaa myös pöydän alla oleva raidallinen matto, joka ei nouse kuitenkaan liiaksi esiin lähes vaaleasta lattiapinnasta. Valkoiset Fritz Hansen 7 tuolit ovat nappi valinta ruokaryhmän ilmeeseen.

Kodikas skandinaavinen olohuone ja design

Mustat sirot pöydät sopivat täydellisesti sisustuksen tunnelmaan. Lisäherkkyyttä tunnelmaan tuo Flos IC S1 riippuvalaisin.

Kodikas skandinaavinen sisustus

CH24 Wishbone tuoli yhdessä rottinkisen nojatuolin ja pitsimaton kanssa tuovat kodikasta lämpöä tilaan, jossa pääsee ihastelemaan ympäröivää luontomaisemaa lattiasta kattoon ulottuvasta ikkunasta. Panthella Mini pöytävalaisin on löytänyt paikkansa tietenkin mustalta työtasolta. Valkoisen vastapainon tilaan tuovat Hay Bowler sivupöytä ja upea Petri Vainion suunnittelema Doctor Design Helmat lattiavalaisin.

Kodikas skandinaavinen sisustus ja yksityiskohdat

Kuplapintainen kirkas lasimaljakko sekä Marimekon hurmaavat Flower ja Mini maljakot koristavat tunnelmaa yhdessä kohokuvioidun sohvatyynyn sekä heinien kanssa. Kompakti kamiinamainen takka pitää huolen lämmöstä.

Kodikas skandinaavinen sisustus messinki ja puu

Beigen sävyiset maljakot ja messinkinen Louis Poulsen Panthella pöytävalaisin muiden yksityiskohtien kanssa antavat mustalle pöytähyllykölle upean ilmeen.

Kodikas skandinaavinen sisustus ja pariovet

Konjakinruskea nahkainen nojatuoli ja rahi ihastelevat sisustuksen valoisuutta ja avaruutta pariovien läpi. Valo pääsee liikkumaan upeasti tilojen välillä, mikä lisää avaruutta entisestään.

Kodikas skandinaavinen moderni saunamokki

Saunamökin sisustus tarjoaa hieman rennompaa tunnelmaa, mutta jatkaa kuitenkin kodin sisustuksen tyyliä omalla tyylikkäällä otteellaan. Musta, valkoinen ja ruskea antavat ympäröivän luonnon vaihtuvine väreineen astua suureen rooliin.

Kuvat @honkainkeskella / instagram

Jaa tämä juttu:
Beigen monet sävyt ja tekstiilien struktuurit luovat miellyttävän pohjan tämän kauniin kodin sisustuksen tunnelmalle.
Beige sisustus

Beigen monet sävyt ja tekstiilien struktuurit luovat miellyttävän pohjan tämän kauniin kodin sisustuksen tunnelmalle. Pörröpintainen rahi ja nojatuoli olohuoneessa ovat mainio lisä valkoisen sohvan kaveriksi, jota täydentää muhkea pallopintainen tyyny. Sisustuksen ilme jatkuu yhtenäisenä tilasta toiseen, mikä tekee kokonaisuudesta harmonisen. Lisää kuvia ja inspiraatiota tästä ihanasta kodista voit katsoa @anniidajulia Instagram-tililtä.

Ruokailutilan sisustus

Kohokuviointi ruokapöydän takana olevassa seinässä on upea yksityiskohta ja antaa kivaa syvyyttä tilan ilmeeseen. Ilmassa hauskasti ”leijuva” riippuvalaisin löytää kaverin metallikehikkoisesta Vitra Wire Chair DKR ja Eames DSR tuoleista. Mustat tuolit täydentävät tyylikkäästi tilan värimaailmaa.

Olohuoneen sisustus beige

Eloa ja tunnelmaa voi tuoda sisustukseen myös esineiden sopivalla runsaudella. Sohvapöydällä olevasta maljakosta kohoava oksa on yksinkertaisuudessaan kiva lisä tunnelmaan. Pyöreitä muotoja tilaan on rahin lisäksi tuotu kauniilla &Tradition Lato LN8 sohvapöydällä sekä tilan nurkasta löytävällä Ferm Living Arum lattiavalaisimella.

Kodikas beige makuuhuone sisustus

Makuuhuoneessa maanläheinen tunnelma täydentyy rimapintaisella sängynpäädyllä. Kuutiomainen yöpöytä on yksinkertaisuudessaan juuri tilaan sopiva. Marmoritasolle sijoitettu huurrepintainen maljakko ja yövalaisimena toimiva Ferm Living Arum seinävalaisin viimeistelevät sisustuksen tyylin yhdessä pehmeiden vilttien kanssa.

Sisustuskoristeet

Koriste-esineet tukevat sisustuksen sävyjä sekä tyyliä. Stoff Nagel kynttilänjalan messinki tuo eleganttia hehkua tilaan, kun taas herkkä paperitähti seinällä antaa herkän vastapainon metallipinnalle.

Lastenhuoneen sisustus

Lastenhuoneen kalusteista löytyy aina lämpöä ja kodikkuutta henkivää rottinkia ja juuttia. Joutsenet ja muut leikkeihin kuuluvat hahmot ovat ihanasti sopusoinnussa värimaailman kanssa.

Harmoninen vaalea sisustus

Ikkunasta tulviva auringonvalo saa olohuoneen sisustuksen hehkumaan rauhallista kodikkuutta. Vitra Eames RAR keinutuolissa kelpaa nautiskella viltin alla ja lepuuttaa jalkoja rahin päällä. Marmoripintainen kulmikas sohvapöytä antaa kivan särmän sisustukselle. Pimeän tullen katosta roikkuva paperivalaisin säteilee pehmeästi valoa ympäröivään tilaan. Huomaa myös taulun väritys, joka tukee sisustuksessa olevia värisävyjä.

Kuvat @anniidajulia / instagram

Jaa tämä juttu: