Search
Close this search box.

Pastellisävyjä ja maalaistunnelmaa

pastellinsininen-seina

Vajaan 100 neliön kokoinen kolmio Göteborgissa täyttää kaikki skandinaavisen sisustamisen piirteet ollen kuitenkin kaikkia muuta kuin pelkkä valkoinen ilmestys. Tämä täydellisen remontin kokenut asunto on täynnä kauniita yksityiskohtia. Kyseinen kohde on myynnissä 55 Kvadrat sivustolla.

makuuhuoneen-sisustus-pastelli

Valkoiset ikkunakarmit tuovat kivan korostuksen seinän pastellisävyyn. Huomaa myös seinän kaareva muoto ikkunoiden kohdalla, mikä tuo tilaan kivasti avaruutta ja lisätilaa.

makuuhuoneen-sisustus-pastellivari

Höyhenvalaisin tuo tilaan romanttista tunnelmaa ja yhdistyy valkoisiin yksityiskohtiin ovilistoissa.

valkoinen-puu-ja-pastelli-sisustuksessa

Puu, valkoinen ja koristeelliset piirteet ovat sulassa sovussa keskenään. Sisäikkuna olohuoneeseen tuo hauskan lisän ja avartaa käytävän tunnelmaa.

valkoinen-kaytava

Käytävän seinustalle on sijoitettu lattiasta kattoon ulottuva vanha puinen kaapisto, joka tuo tuiki tarpeellista säilytystilaa.

lastenhuoneen-sisustus

Lastenhuoneessa riittää tilaa peuhata. Maton graafinen kuviointi tuo huoneen rentoon sisustukseen mukavaa särmää. Samoin vanhat kalusteet luovat tilaan ainutlaatuisen tunnelman ja henkivät menneitä vuosikymmeniä.

lastenhuone-kalusteetavotakko-olohuoneessa

Olohuoneen kulmauksesta löytyy lämpöä tilaan hehkuva avotakka. Se yhdistyy huomaamattomasti valkoisiin listoihin.

olohuoneen-sisustus-pastellisavyt

Moderni sohva ja muhkea nahkainen nojatuoli yhdessä muiden kalusteiden kanssa muodostavat tilaan mielenkiintoisen sekoituksen eri aikakausia ja materiaaleja.

pastellivarit-olohuone

Kauniiksi käsitelty puulattia hehkuu kodikasta ja lämmintä tunnelmaa.

maalaistunnelmaa-keittiossa

Keittiössä maalaisromanttisuus nostaa päätään. Rento ja avoin sisustus antaa yksityiskohtien nousta kauniisti esiin.

rustiikki-keittio

Rouhea punatiiliseinä ja välitilan valkoinen kaakelointi ovat toimiva yhdistelmä.

puukaapit-keittiopyorea-poyta

Pyöreä vintage henkinen ruokapöytä maksimoi tilan neliöt ja sen yläpuolelta löytyy osittain avohyllykkönä toimiva kaapisto.

eteinen-valkoinen-lattia

Valoisa eteinen saa lämmintä hehkua seinän harmonisesta väristä.

kylpyhuone-moderni

Moderni kylpyhuone saa kivaa pientä eloa laatoituksen tekstuurista sekä pienestä koristelaatasta, joka rytmittää tilan suihkuosaa muusta kylpyhuoneesta. Olisko aika muuttaa Göteborgiin? Katso lisätiedot kohteesta.

Kuvat Anders Bergstedt / 55kvadrat.se

Jaa tämä juttu:
Luhta Home
Vuono villatorkkupeite
Ihanan pehmeä ja pörröinen villasekoitehuopa, jossa on paksut, huovutetut hapsut. Kaunis lisä sisustukseen sohvalla tai makuuhuoneen sängyllä. Saatavilla myös ruskeana.

Myyjä: Luhta

Riutalla pussilakanat
Merellistä väriloistoa ja ylellistä puuvillasatiinia makuuhuoneeseen. Riutalla-pussilakanasetti on mainio valinta sisustuksessakin pian lähestyvään kevääseen ja tulevaan kesään.
Miellyttävän tuntuinen puuvillapäiväpeitto, jonka tuftattu kohokuviointi tuo kauniin yksityiskohdan tilaan.
Tyylikäs ja käyttötarpeen mukaan helposti muuntuva säilytyskaluste on olennainen osa kodin arjen toimivuutta ja sisustusta. Huonekalujen asettelu voi muuttua sisustuksessa välillä paljonkin ja tällöin on hyvä mikäli pakolliset elementit ovat riittävästi muunneltavissa ja ne sopivat useampaan kohtaan sisustuksessa.
Lasten kerrossänky
Liisa

Sopivan kompakti ja tyylikäs kerrossänky lastenhuoneessa säästää lattia- ja leikkitilaa arjessa. Voit yhdistää sänkyyn myös säilytystilaa tuovan vetolaatikon. Mustan lisäksi myös valkoisena ja puunvärisenä.

Myyjä: Veke