Search
Close this search box.

Maalaistunnelmaa sisustuksessa

maalais-sisustus-keittio

Hurmaava maalaismainen tunnelma valtaa mielen ihastellessa tätä Lempäälässä sijaitsevaa vajaan 200 neliön kokoista omakotitaloa, joka persoonallisella ja yksityiskohtaisella sisustustyylillään tarjoaa ihmeteltävää läpi koko talon. Vaaleat modernit pinnat täydentyvät upeilla sisustusratkaisuilla, joista ei puutu rohkeutta. Kohdetta myy Huoneistoketju. Ihanat kuvat talon sisustuksista on napannut Avainkuvat.

maalais-sisustus-ruokailutila

Rustiikkinen tyyli, kuluneet pinnat ja maalaistunnelma täydentyy suurista ikkunoista tulvivasta valosta, mikä tekee tunnelmallisesta ruokailutilasta entistä avaramman ja valoisamman.

maalais-sisustus-oleskelu

Tunnelmallisesta olohuoneen nurkkauksesta löytyy myös takka leivinuunin kera. Täällä sisustuksen vaalealle ilmeelle tunnelmaa loihtivat lämpimät taljamatot sekä koristeellinen tapetti.

maalais-sisustus-portaikko

Portaikon numeroidu askelmat ja muut pienet yksityiskohdat antavat sisustukselle kivaa persoonallisuutta, mutta pitävän kokonaisvaikutelman kuitenkin tasapainoisena.

maalais-sisustus-makuuhuone

Kukkia, perhosia, puulankkuja ja pehmeitä tekstiileitä. Tässä makuuhuoneessa kelpaa nukkua aamulla hieman pitempäänkin.

maalais-sisustus-kylpyhuone

Tiiliverhoiltu kylpyammenurkkaus, harmaa lattia ja seinäpinnat koristekuvioineen tuovat kylpyhuoneeseen sekä ylellistä että uniikkia ulkonäköä.

maalais-sisustus-aulatila maalais-sisustus-makuuhuone-2

Huoneet eroavat tyyliltään ja väreiltään toisistaan tehden niistä omia yksilöitään. Sisustuksen rohkeus näkyy kuitenkin kaikissa tiloissa eikä räväkät ratkaisutkaan nouse liikaa esille.

maalais-sisustus-kesakeittio

Pihaterassiilta löytyy huikea kesäkeittiö, jossa kelpaa grillailla ja nautiskella aurinkoisesta kesäpäivstä.

maalais-sisustus-pihaterassi

Kuvat Huoneistoketju / avainkuvat.fi

Jaa tämä juttu:
Luhta Home
Vuono villatorkkupeite
Ihanan pehmeä ja pörröinen villasekoitehuopa, jossa on paksut, huovutetut hapsut. Kaunis lisä sisustukseen sohvalla tai makuuhuoneen sängyllä. Saatavilla myös ruskeana.

Myyjä: Luhta

Riippukeinu terassille
Täydennä terassin tai parvekkeen tunnelmaa helposti liikuteltavalla riippukeinulla, jonka hellässä sylissä voit nauttia aurinkoisista päivistä.
Kauniit matot tuovat terassille mukavasti kodikkuutta ja pehmentävät tunnelmaa. Matoilla saat helposti myös muokattua ja täydennettyä terassin värivalintoja.
Laadukkaat ja käytössä mukavat terassikalusteet ovat olennainen osa viihtyisää terassia. Aava sohva, nojatuoli ja pöytä muodostavat tyylikkään kokonaisuuden, jonka äärellä mahtuu viettämään aikaa useampikin henkilö.
Lasten kerrossänky
Liisa

Sopivan kompakti ja tyylikäs kerrossänky lastenhuoneessa säästää lattia- ja leikkitilaa arjessa. Voit yhdistää sänkyyn myös säilytystilaa tuovan vetolaatikon. Mustan lisäksi myös valkoisena ja puunvärisenä.

Myyjä: Veke