Search
Close this search box.

Kahvinkeittimet

Bialetti mutteripannulla loihdit laadukkaan kahvin ja tuot kivaa ilmettä mukaan kattaukseen sekä kahvitteluhetkiin.

Bialetti mutteripannu on todellinen kahvinystävien klassikko, joka tuo laadukkaan kahvimaun lisäksi myös tyylikkyyttä kattauksiin. Alkuperäisen Moka Express malli on ollut olemassa jo vuodesta 1933 saakka. Kauniin muotoilunsa lisäksi Moka Express mutteripannu tarjoaa ergonomisen otteen ja se on myös helppo puhdistaa. Bialetti mutteripannu sopii käytettäväksi sähkö- ja kaasuliesille, joten sen voi tarvittaessa ottaa mukaan myös retkille, kun haluat nauttia tuoreesta ja laadukkaasta kahvista myös reissun päällä.

Teräksen värisen mallin lisäksi saatavilla on myös elegantti kokomusta versio Bialetti mutteripannusta. Koko vaihtoehtoja on useita aina 3-kupin pannusta ylöspäin. Näin voit optimoida mutteripannun käytön mikäli nautit kahvia enimmäkseen itseksesi tai haluat tarjota sitä myös isommalle porukalle. Musta Moka Express on todella tyylikäs lisä kahvitteluhetkiin ja sopii loistavasti esimerkiksi lahjaksi kaikille kahvinystäville.

Myynnissä on myös hurmaavan punainen Moka Express, joka tuo ihanan piristysruiskeen kattauksiin tai sopii tietysti hyvin joulun kahvihetkiin. Modernimpi Bialetti Venus tuo hieman hillitympää muotoilua ja löytää paikkansa erityisesti modernin tyylin ystävistä. Se on suunniteltu käytettäväksi myös induktioliedelle kuten puoliksi musta Moka Induction malli.

Ihastu lisää näihin klassisiin mutteripannuihin ja nauti ylellisistä kahvihetkistä tai lahjo ystävääsi ihanalla kahvilahjalla. Bialetti mutteripannut myynnissä Kahvikaveri -verkkokaupassa.

Jaa tämä juttu: