Kilpailut

Viikkoarvonta – coloredSHAPE valaisin

kilpailu-coloredshape

Sisustusblogin kevään käynnistävässä viikkoarvonnassa on mahdollisuus voittaa Sabrina Fossin suunnittelema coloredSHAPE valaisin, joka tuo tilaan luonnetta ja omaleimaista ilmettä. ColoredSHAPE on valaisin, joka sopii monenlaiseen tilaan ja antaa sille hauskan leikkisän lisämausteen. Se on kuin valaisimen ääriviivat, jonka keskellä loistaa ulospäin työntyvä lampun kantaosa. Sabrina Fossin tuotteita myy Suomessa Brillanza -verkkokauppa, josta löydät paljon myös muita mielenkiintoisia sisustustuotteita.

Voit osallistua arvontaan vastaamalla kysymykseen MIHIN SINÄ SIJOITTAISIT TÄMÄN VALAISIMEN? Lähetä vastauksesi kommentoimalla tähän artikkeliin. Osallistumisaika 9.-15.3.2013.

Kilpailu

Vastaamalla kahteen seuraavaan kysymykseen olet mukana arvonnassa, jossa palkintona on String-tuotteita 5000 SEK arvosta (noin 550euroa) Länna Möbler -verkkokaupasta. Jätä vastauksesi kommentoimalla tähän artikkeliin. Kilpailu on voimassa 16.-24.11.2011. Muista täyttää myös nimesi ja sähköpostiosoitteesi niille varattuihin kenttiin!

1. Mihin huoneeseen laittaisit String-hyllysi ja mitä tavaroita säilyttäisit siinä?
2. Mikä on lempituotteesi Länna Möblerin tuotevalikoimassa?

Tutustu String-tuotteisiin Länna Möbler -verkkokaupassa.

Tiedoksi 28.11.2011, kilpailun voittajaksi arvottiin Julia – onneksi olkoon!

5000 SEK arvosta (noin 550euroa)

KILPAILU – Tyylikkäin työpiste

Millainen on sinun työpisteesi? Onko se osa jonkin muun tilan sisustusta vai oletko pyhittänyt kotiaskareiden tekemiselle kokonaisen huoneen? Lähetä kuva omasta työpisteestäsi Sisustusblogin toimitukseen. Parhaimmat toteutukset julkaistaan sivuillamme sekä voittaja palkitaan aiheeseen sopivalla yllätyspalkinnolla. Osallistumisaika 31.8.2011 asti. Lähetä yksi tai useampi kuva lyhyen kuvauksen kera sähköpostilla osoitteeseen info@sisustusblogi.fi

Arvostelussa otetaan huomioon työpisteen persoonallisuus ja kokonaisuus. Kuten yllä olevasta kuvasta näkyy, yksinkertainenkin voi olla kaunista. Onnea kilpailuun!

Kuva via freshome.com

Vuokramökit Suomessa

Vuokraa mökki tai huvila ja lähde nauttimaan kesästä rentouttaviin maisemiin. Parhaat mökit varataan nyt!