Search
Close this search box.

Sisustuslehdet

Talo&Koti auttaa lukijoitaan näkemään neliönsä uusin silmin ja tarjoaa ratkaisuja, jotka jokainen voi toteuttaa omilla ehdoillaan ja omassa mittakaavassaan. Talo&Koti tarjoaa joka kuukausi elämyksiä ja inspiraatiota niin sisustaville kotikissoille, rakentaville reiskoille kuin puutarhaan hullaantuneille.

Tilaa Talo&Koti

 

Jaa tämä juttu:


Glorian Koti on suuntaa näyttävä suomalainen laatuasumisen ja sisustamisen erikoislehti. Se esittelee persoonallisimmat kodit sekä kiehtovimmat puutarhat ja vapaa-ajan asunnot. Lehti tutustuttaa lukijansa sisustamisen ajankohtaisiin uutuuksiin sekä asumisen tuleviin trendeihin.

Tilaa Glorian koti

 

Jaa tämä juttu:


Deko on moderni sisustuslehti, jossa esitellään idearikkaita koteja, luovia tila- ja säilytysratkaisuja sekä trendikkäitä kalusteita. Deko antaa hyviä käytännön vinkkejä sisustamiseen ja kertoo parhaat vinkit sisustusunelmien toteuttamiseen.

 

Jaa tämä juttu:


Koti ja keittiö on elävä, raikas asumisen, sisustuksen ja hyvän ruoan erikoislehti. Lehti pursuaa tuoreita ideoita, trendejä ja hyötytietoa näyttävässä, mutta selkeän modernissa paketissa. Koti ja keittiö esittelee kauneimmat kodit, kiinnostavimmat tuoteuutuudet ja tarjoilee uutta inspiraatiota viihtyisään kotiin.

Tilaa Koti ja keittiö

 

Jaa tämä juttu:


Ylellisen kaunis Divaani tarjoilee persoonallisia koteja, tyylikästä tilankäyttöä ja kodikkaita ideoita. Jokaisesta lehdestä löydät kiinnostavien kotien lisäksi ruokaa & kattauksia, matkakohteita sekä vihertäviä pihoja.

 

Jaa tämä juttu:

Kotivinkki, on arjen kumppani ja ilo. Se kannustaa tekemään, toimimaan ja ajattelemaan itse. Hyvä arki on luksusta ja Kotivinkki tarjoaa eväitä siitä nauttimiseen. Kotivinkki kertoo lukijan elämän tärkeistä asioista. Sitä on helppo lähestyä ja se tarjoaa ajankohtaista ajateltavaa sekä luettavaa.

Tilaa Kotivinkki

 

Jaa tämä juttu: