Search
Close this search box.
1898 Rörvik tuoli
1898 Rörvik tuoli
Marimekko Unikko iso muki
Cadiz loungetuoli
Nordform Roxy ruokapöytä

Aina tyylikäs valkoinen

Myös pienemmällä budjetilla voit saada aikaan raikkaan ja tyylikkään sisustuksen. Kun sisustukseen käytettävissä oleva budjetti on rajallinen, kannattaa pitäytyä kestävissä ratkaisuissa. Älä anna trendien viedä liikaa vaan koita luoda pysyviä, aikaa kestäviä kokonaisuuksiia, joita pystyt piristämään pienemmälläkin yksityiskohdilla. Avaruus, valoisuus ja ne muutamat katseenvangitsijat ovat usein riittävä yhdistelmä toimivan sisustuskokonaisuuden luomiseen, erityisesti, kun kyseessä on esimerkiksi nuoren parin ensimmäinen yhteinen asunto ja molempia miellyttävä tyylisuunta on vielä hakusessa.

Kuva ja sisustus Maiju Koskinen ( www.koskiinterior.fi )

Jaa tämä juttu:
Finlayson Meena tyynynpäällinen
Finlayson Toivo käsipyyhe
Reino tossut
Tupla riipputuoli kahdelle
Tyylikäs ja käyttötarpeen mukaan helposti muuntuva säilytyskaluste on olennainen osa kodin arjen toimivuutta ja sisustusta. Huonekalujen asettelu voi muuttua sisustuksessa välillä paljonkin ja tällöin on hyvä mikäli pakolliset elementit ovat riittävästi muunneltavissa ja ne sopivat useampaan kohtaan sisustuksessa.
Syksy loistaa nyt kauneimmillaan tarjoillen upeita värejä. Ylellisen pehmeät tekstiilit ovat mitä parhain keino ehostaa sisustusta vuodenaikaankaan sopivilla sävyillä ja täydentää tilojen tunnelmaa.
Matolla on helppo rajata tilan toimintoja toisistaan. Samalla se tuo myös pehmeän ja kodikkaan yksityiskohdan sisustukseen.