Annaleenan kodissa

30.9.2011

Ruotsissa asusteleva Annaleena on monelle sisustusblogien seuraajalle jo entuudestaan tuttu. Hänen minimalistinen tapansa sisustaa on ihastuttanut monia lukijoita. Aikojen saatossa Annaleenan blogissa on ollut myös esillä paljon mielenkiintoisia DIY-juttuja. Vuosien jälkeen Annaleena perheineen on päättänyt muuttaa takaisin Tukholmaan, joten tässä nyt hieman herkkupaloja vielä nykyisestä kodista ennen muuttopuuhia ja uutta taloprojektia.

Portaikon yläpäästä löytyy tilava ja avara työhuone. Sisustus jatkaa täällä talon muista tiloista tuttua valkoista linjaa. Selkeys ja rentous ovat tilan avaintekijöitä.

Olohuoneessa tunnelmaa värittävät kaktukset ja hauskasti kuvioidut tyynyt. Jo pelkkä mustan ja valkoisen luoma voimakas kontrasti riittää tässä valoisassa kodissa.

Rosteriset ja kulutetut pinnat tuovat tilaan sen kaipaamaa särmää. Muuten hyvin minimalistinen sisustustyyli saa luonnetta mielenkiintoisista ja käytännöllisistäkin yksityiskohdista. Liitutaulu keittiön seinällä kertoo päivän menún ja tärkeimmät viestit perheenjäsenille.

Makuuhuoneeseen kodikkuutta ja luonnetta tuo itse tehty puinen naulakkorakennelma. Klassinen keinutuoli tuo myös oman hauskan lisänsä tilaan. Mustan ja valkoisen kattaus on valmis.

Kuvat annaleenashem.blogspot.com

Aurinkotuolit

Arjen eksotiikkaa terassille

Sika-Design kalusteet tuovat kivaa pientä eksotiikkaa arjen sisustukseen ja kesäterassin ilmeeseen.

FDB Møbler huonekalut
Nojatuolit

Tyylikäs ja tasapainottava puu

Puu on materiaalina tasapainottava ja aina tyylikäs lisä sisustukseen. FDB Møbler tarjoaa useita upeita vaihtoehtoja kodin eri tiloihin.