Search
Close this search box.
1898 Rörvik tuoli
1898 Rörvik tuoli
Marimekko Unikko iso muki
Cadiz loungetuoli
Nordform Roxy ruokapöytä

Artek White -valaisimet

Bright White 1 kirkasvalaisin on pelkistetty pöytävalaisin, joka täydentää Artekin White-valaisinsarjaa. Bright White 1 on valkoiseksi maalattua koivuvaneria ja siinä on käytössä himmennin. Bright White 1 on tyylikäs valonlähde synkemmänkin kaamosajan keskellä.

White 2 valaisin on saatavilla sekä seinä- että kattovalaisimena. Se on huomaamaton sisustuselementti, joka päällä ollessaan tuo kaunista pehmeää valoa tilaan.

Näiden kahden edellä mainitun lisäksi White-valaisinperheeseen kuuluu myös pöytävalaisin White 4 ja riippuvalaisin White 3. Valaisinten suunnittelusta on vastannut Ville Kokkonen ja ne on esitelty maailmalle vuoden 2011 Milanon huonekalu- ja valaisinmessuilla. Kaikki nämä Artekin valaisinherkut ovat myynnissä FinnishDesignShop -verkkokaupassa

Kuvat valmistajan

Jaa tämä juttu:
Finlayson Meena tyynynpäällinen
Finlayson Toivo käsipyyhe
Reino tossut
Tupla riipputuoli kahdelle
Musta väri antaa valaisimelle ajattoman tyylikkään ilmeen ja tuo samalla näyttävää kontrastia sisustukseen. Kun syysillat pimenevät entistä aikaisemmin, onkin syytä kiinnittää huomiota tilan valaistukseen.
Piristä kodin kevättä upeilla sisustusuutuuksilla tai yllätä rakkaimpasi kauniilla klassikolla.
Nyt sinulla on loistava tilaisuus hankkia designin upeimpia klassikoita ja upeita uutuuksia. Finnish Design Shop -verkkokauppa tarjoaa ystävänpäivän kunniaksi tilauksen kahdesta kalleimmasta tuotteesta 15% alennuksen. Poimimme muutamia houkuttelevia ostokohteita, jotka sopivat mukaan monenlaiseen sisustustyyliin.