Asemasta tuli koti

31.3.2016

asemasta-kodiksi-keittio

Mustion rautatieasemana toiminut rakennus on herännyt aivan uuteen eloon, kun se kunnostettiin kahdeksi 110 neliön kokoiseksi huoneistoksi. Rakennuksen historia ulottuu niin pitkälle kuin vuoteen 1872, mikä tekee siitä todella ainutlaatuisen asuinympäristön. Vaikka vanhat puupinnat ovatkin saaneet päivityksen tähän päivään, henkii tilat aivan omanlaistansa historiallista tunnelmaa. Tätä huikeaa huoneistokokonaisuutta myy CRISTAL Asunnot.

asemasta-kodiksi-ruokailutila

Kaunis valkoharmaa sisustus kunnioittaa rakennuksen historiaa. Vanha pirttipöytä, säilytyskalusteet ja runsas koristeellinen sisustus korostaa vielä upeasti rakennuksen tunnelmaa.

asemasta-kodiksi-sisustus

Leveät oviaukot vievät tilasta toiseen. Korvissa voi melkein kuulla asiakkaiden puukenkien kopseen, kun he tulivat muinoin asemalle ostamaan lippua ja suuntaamaan matkoilleen.

asemasta-kodiksi-tunnelma

Alkuperäistä puupintaa on jätetty kivasti esiin ja se sopii täydellisesti yhteen harmonisen valkoisen ja harmaan värimaailman kanssa.

asemasta-kodiksi-olohuone

Kodikkuutta, lämpöä ja aitoa tunnelmaa ei tästä kodista puutu yhtään.

asemasta-kodiksi-makuuhuone

Rohkeita yksityiskohtia, jotka sopivat täydellisesti juuri tähän asuinympäristöön.

asemasta-kodiksi-lastenhuone asemasta-kodiksi-rakennus

Kuvat cristal.fi

Mökki

Saunatuotteita kotiin ja mökille

Saunan ja kylpyhuoneen tunnelmaa voi helposti täydentää miellyttävillä tekstiileillä sekä muilla kauniilla saunatuotteilla.