Search
Close this search box.
1898 Rörvik tuoli
1898 Rörvik tuoli
Marimekko Unikko iso muki
Cadiz loungetuoli
Nordform Roxy ruokapöytä

Asumista ylähuoneistossa

Korkealle kaupungin kattojen ylle sijoittuva asunto ihastuttaa rakenteellisilla piirteilläin. Kattohuoneistossa neliömäisyys on usein kaukana, niin tässäkin kodissa. Puiset palkit, vinot seinät ja herkulliset yksityiskohdat takkoineen antavat mainiot lähtökohdat sisustamiselle.

Valkoiset seinäpinnat antavat värien astua esiin. Valoa on runsaasti eikä ikkunoiden läheisyydessä tarvitse ensimmäisenä miettiä jonkun tuijottavan vastapäisen kadun puolelta. Tämä Fantastic Frank -sivustolla myynnissä ollut koti hurmaa monella tapaa.

Kuvat fantasticfrank.se

Jaa tämä juttu:
Finlayson Meena tyynynpäällinen
Finlayson Toivo käsipyyhe
Reino tossut
Tupla riipputuoli kahdelle
Tyylikäs ja käyttötarpeen mukaan helposti muuntuva säilytyskaluste on olennainen osa kodin arjen toimivuutta ja sisustusta. Huonekalujen asettelu voi muuttua sisustuksessa välillä paljonkin ja tällöin on hyvä mikäli pakolliset elementit ovat riittävästi muunneltavissa ja ne sopivat useampaan kohtaan sisustuksessa.
Syksy loistaa nyt kauneimmillaan tarjoillen upeita värejä. Ylellisen pehmeät tekstiilit ovat mitä parhain keino ehostaa sisustusta vuodenaikaankaan sopivilla sävyillä ja täydentää tilojen tunnelmaa.
Matolla on helppo rajata tilan toimintoja toisistaan. Samalla se tuo myös pehmeän ja kodikkaan yksityiskohdan sisustukseen.