Asunto New Yorkissa

14.12.2015

newyork-asunto-olohuone

Tämä aivan New Yorkin ytimessä sijaitseva n. 100 neliön kokoinen asunto hurmaa huikean mielenkiintoisella sisustuksellaan, jolle lisäarvoa antavat suuri huonekorkeus ja rakennuksen valkoiseksi maalattu tiiliseinä. Tammilattia ja puiset huonekalut tuovat sisustukseen mielenkiintoisen sekoituksen skandinaavista tyyliä sekoittuen kuitenkin samalla paikalliseen urbaaniin tunnelmaan. Asunnon sisustussuunnittelusta on vastannut bStudio.

newyork-asunto-ruokapoyta

Lukuisat koriste-esineet, erikoiset valaisimet ja pintojen tekstuuri luovat mielenkiintoisen sekoituksen tyylejä, joille rauhallista tasapainoa antavat lämpimän kodikkaat puupinnat. Eames DSW tuolit ruokapöydän ympärillä ovat nappi valinta.

newyork-asunto-kalustus

Tila jatkuu mielenkiintoisen pitkänä jakautuen samalla eri osiin. Näin olohuone, ruokailutila ja keittiö muodostavat kukin oman selkeän osansa ollen kuitenkin samalla yhteistä sosiaalista aluetta.

newyork-asunto-keittio

Keittiön moderni mustavalkoinen ilme tuo kivan kontrastin rikkaalle sisustustyylille ja puuelementeille.

newyork-asunto-makuuhuone

Makuuhuoneessa säilytyskalusteet muodostavat tärkeän osan tilaa. Leveä lipasto sängyn jalkopäässä on tilan ehdoton herra ja kodikkuuden luoja.

newyork-asunto-sisustus

Kahden kylpyhuoneen lisäksi asuntoon mahtuu myös erillinen työ- ja vierashuonekäyttöön soveltuva tila. Sisustukseltaan todella mielenkiintoinen ja omanlaisensa kokonaisuus, josta saa paljon hyviä inspiraatioita.

Via curbed.com

Mökki

Saunatuotteita kotiin ja mökille

Saunan ja kylpyhuoneen tunnelmaa voi helposti täydentää miellyttävillä tekstiileillä sekä muilla kauniilla saunatuotteilla.