Search
Close this search box.

Aino Aalto

Aino Aallon vuonna 1932 suunnittelema Artek 606 sivupöytä on kaunis lisä sisustukseen
Artek 606 sivupöytä

Aino Aallon vuonna 1932 suunnittelema Artek 606 sivupöytä on kaunis lisä sisustukseen. Se palvelee pienenä pöytätasona tai jakkarana vaikkapa olohuoneessa, makuuhuoneessa tai eteistilassa. Pöytä on helppo liikuteltava ja tarvittaessa myös pinottava. Jalkaosan materiaalina on käytetty terästä, jonka ansiosta jakkara on riittävän tukeva, mutta silti kauniin siro sisustuselementti.

Artek 606

Ajattoman harmaan tai mustan värin lisäksi 606 sivupöytä on saatavilla myös herkullisen mintunvihreänä, joka tuo pirteän lisän sisustukseen. 606 sivupöytä sopii loistavasti eteisjakkaraksi tai lisäistuimeksi olohuoneeseen. Se on myös mainio yöpöytänä. Myynnissä Finnish Design Shop -verkkokaupassa.

Jaa tämä juttu:
ek AMA 500 valaisin on upea Aino Aallon suunnittelema klassikko, joka sopii täydellisesti esimerkiksi ruokailutilaan.
Artek AMA 500 valaisin

Artek AMA 500 valaisin on upea Aino Aallon suunnittelema klassikko, joka sopii täydellisesti esimerkiksi ruokailutilaan. Valaisimen alareunaa kiertävä messinkirengas suodattaa pehmeästi valoa ympärilleen ja antaa tyylikkään yksityiskohdan tällä ajattomen kauniille valaisimelle.

Hillityn valkoisen lisäksi valaisin on saatavilla myös tummanvihreänä, mikä tekee valaisimestas hieman retrohenkisemmän. Artek AMA 500 valaisin sopii hyvin myös muualle sisustuksessa; eteispöydän ylle, lukunurkkaukseen tai vaikkapa useamman ryhmässä korkeaan käytävätilaan tai keittiösaarekkeen yläpuolelle. Myynnissä Finnish Design Shop -verkkokaupassa.

Jaa tämä juttu:

Artek riihitie ruukut ovat Aino Aallon käsialaa ja niiden historia pohjautuu aina vuoteen 1937. Suomen 100-vuotiaan itsenäisyyden kunniaksi Artek on tuonut nämä kauniit klassikot takaisin tuotevalikoimaansa ja ne ovat saatavilla nyt teeman sopivilla väreillä; sinisenä ja valkoisena. Ruukkujen muotokieli sopii täydellisesti yhteen muiden Aalto maljakoiden ja sisustusesineiden kanssa. Saatavilla kahta eri mallia ja kokoa. Myynnissä Finnish Design Shop -verkkokaupassa.

Jaa tämä juttu: