Search
Close this search box.
1898 Rörvik tuoli
1898 Rörvik tuoli
Marimekko Unikko iso muki
Cadiz loungetuoli
Nordform Roxy ruokapöytä

Artek 606 sivupöytä

Aino Aallon vuonna 1932 suunnittelema Artek 606 sivupöytä on kaunis lisä sisustukseen
Artek 606 sivupöytä

Aino Aallon vuonna 1932 suunnittelema Artek 606 sivupöytä on kaunis lisä sisustukseen. Se palvelee pienenä pöytätasona tai jakkarana vaikkapa olohuoneessa, makuuhuoneessa tai eteistilassa. Pöytä on helppo liikuteltava ja tarvittaessa myös pinottava. Jalkaosan materiaalina on käytetty terästä, jonka ansiosta jakkara on riittävän tukeva, mutta silti kauniin siro sisustuselementti.

Artek 606

Ajattoman harmaan tai mustan värin lisäksi 606 sivupöytä on saatavilla myös herkullisen mintunvihreänä, joka tuo pirteän lisän sisustukseen. 606 sivupöytä sopii loistavasti eteisjakkaraksi tai lisäistuimeksi olohuoneeseen. Se on myös mainio yöpöytänä. Myynnissä Finnish Design Shop -verkkokaupassa.

Jaa tämä juttu:
Finlayson Meena tyynynpäällinen
Finlayson Toivo käsipyyhe
Reino tossut
Tupla riipputuoli kahdelle
Tyylikkäät ja samalla rentoa tunnelmaa tuovat kalusteet viimeistelevät kesäterassin ilmeen. Otetaan kesästä kaikki ilo irti ja nautitaan herkutteluhetkistä yhdessä ystävien kanssa viihtyisän ruokailuryhmän äärellä.
Lankuista tehty puinen työpöytä tuo mukavan rustiikkisen yksityiskohdan sisustukseen.
Sisustuksen ilmettä on helppo täydentää monikäyttöisillä jakkaroilla ja raheilla. Puujakkarat, kangasrahit ja muut eri materiaalivaihtoehdot elävöittävät kauniisti tilan tunnelmaa.