Search
Close this search box.

Blogi Toimitus

Rairuoho on laitettu hyvissä ajoin kasvamaan. Taustalla näkyvät värikkäät ruukut löytyivät Prisman keramiikkahyllyltä. Tipukoristeet ja puumunat ovat Aarikan valikoimista. Pupuhahmot edustavat taas Iittalan Heljän kokoelmaa. Näillä on hyvä käynnistää pääsiäisen koristelu. Kotimme pääsääntöisesti mustavalkoinen sisustus saakin näistä ilopillereistä rinnalleen ihanan värikirjon.

Jaa tämä juttu:

Jo pitemmän aikaa haussa ollut veitsiteline löytyi Iittalan Gourmet mallistosta. Gourmet veitsisetti on tyylikäs ilmestys keittiössä. Se auttaa pitämään veitset terävinä ja aina helposti saatavilla. Gourmet veitsiteline on modernin tyylikäs ja toimiva kokonaisuus. Tutustu valikoimaan Iittala homeshopping -verkkokaupasta.

Jaa tämä juttu:

Kylpyhuoneemme mustavalkoisen teeman sivuroolia näyttelevät perinteinen kromi ja siihen liitetyt kultaiset yksityiskohdat. Kultausta löytyy lähinnä koristeellisista Mora hanoista. Alussa hieman epäilytti tämä vanhanaikaisen ”manuaalisen” vesisekoittajan käytännöllisyys, mutta pienen totuttelun jälkeen siihen alkaa olla jo aika hyvä tuntuma.

Jaa tämä juttu:

Kauan sisustuslistalla ollut Kartellin Bourgie saapui vihdoin kotiin. Himmentimen ansiosta se sopii mainiosti tunnelma- ja taustavaloksi television vierelle. Tosin uusi paikka on tähtäimessä, kun olohuoneen tv-taso kokee muodonmuutoksen ja kuvaruutu saanee seinätelineen. Valaisin on juuri niin ihastuttava kuin mitä sitä on tullut lukuisia kertoja katsottua sisustusliikkeissä. Se on tyyliltään juuri sopiva tujaus modernia ilmettä ripauksella kauniita, koristeellisia muotoja. Tutustu lisää Bourgie -artikkelissa.

Jaa tämä juttu:

Makuuhuoneeseen oli tarkoitus saada tummaa, barokkista tunnelmaa. Seinää ja sängynpäätyä korvaamaan valittiin hopea/musta tapetti sekä kaunis ja koristeellinen Gallerix -myymälästä bongattu peili. Hillityn kristallinen kattovalaisin sointuu mukavasti huoneen tunnelmaan.

Tapetti Bauhaus, kattovalaisin Isku, peili Gallerix.

Jaa tämä juttu:

Viime viikkoina on tullut pistettyä kodin valaistusta hieman uuteen uskoon. Myös kauan kaivattu kristallivalaisin löysi vihdoin tiensä keittiöön. Tätä kyseistä valaisinta tuli kuolattua jo vuosia sitten eräässä hotellissa. Nyt kyseinen valaisin löytyi Stockmannin valikoimista, vieläpä hyvään tarjoushintaan. Valaisimen lisäksi keittiö sai myös uuden pöydän ja tuolit (Asko).

Jaa tämä juttu: