Kristallivalaisin keittiöön

Viime viikkoina on tullut pistettyä kodin valaistusta hieman uuteen uskoon. Myös kauan kaivattu kristallivalaisin löysi vihdoin tiensä keittiöön. Tätä kyseistä valaisinta tuli kuolattua jo vuosia sitten eräässä hotellissa. Nyt kyseinen valaisin löytyi Stockmannin valikoimista, vieläpä hyvään tarjoushintaan. Valaisimen lisäksi keittiö sai myös uuden pöydän ja tuolit (Asko).

13 KOMMENTIT

 1. Ite ostin tuommosen anttilasta 79€, eli lasia oli ei kristallia, mutta nättihän tuo on .

 2. stocmann ei myy kyseistä valaisinta. löysin ihan vahingossa sen netistä ja taitaa olla select21 glam valaisin jota myy room21. Sai vielä tarjoushintaan :)

 3. Tästä valaisimesta on myynnissä hyvin samanlaisia variaatioita ja useissa varsinkin halvemmissa on kristalleja huomattavasti vähemmän. Kannattaa ottaa kuva mukaan ja marssia Stockmannin valaisinosaston myyjän juttusille.

 4. Osaisiko joku kertoa mistä kyseisen valaisimen mahtaisi löytää? ja mikä valaisin kyseessä?
  Näillä aikaisemmilla tiedoilla mitä alta löytyy en vastaavaa löydä.

 5. Meillä käytössä ihan perus hehkut teholla 15W ja se tuntuu todella passelilta!

 6. Mikä valonlähde tuohon passaa? Meillä samainen valaisin katossa jossa ge:n 7W energiansäästölamput ja tulos ei miellytä… en löytänyt pakkausta mistään eikä valaisimessa lue mikä lamppu siihen pitäisi ruuvata.

 7. 119e.. hinta oli jäämistöä edellisiltä hulluilta päiviltä ja valaisimen ”arkihinta” lienee hieman korkeampi.

 8. Hei,

  Olen yrittänyt Stockkan valaisinosastolta puhelimitse kiinni myyjää ilman onnistumista. Mitähän tuo ko. lamppu mahtoi suurin piirtein maksaa?
  Kiitos!

 9. Valaisin löytyi tosiaan Stockmannilta. En tiedä onko virallinen nimi, mutta kyseisessä kaupassa sitä myytiin nimellä ”Crystal 257 kattokruunu” ja se on 120cm pitkä. Tarjolla oli myös muita pituusvaihtoehtoja, joissa hehkulamppuja sitten eri määrä.

 10. Moi,
  Ihana valaisin, mitkä valaisimen tarkat tiedot on / olisiko mahdollista saada niitä?

Comments are closed.