Search
Close this search box.

Furninova

Furninovan Frog-lepotuoli on täydellinen rentoon köllöttelyyn muhkeutensa ja upottavan rouhetäytteensä ansiosta. Irrotettavaa päällistä on saatavilla useissa väreissä ja variaatioissa, materiaaleista voi valita nahkaisen ja kankaisen väliltä. Tätä lepotuolia myy muun muassa Vepsäläinen.

Kuva: furninova.com

Jaa tämä juttu:

Uuden sohvan hankinta on usein pitkä prosessi. Vaihtoehtoja on lukematon määrä ja omaa suosikkia kaiken paljouden keskeltä voi olla hyvinkin vaikea löytyy. Laatuun kannattaa kuitenkin sijoittaa ja myyjän konsultointi on aina paikallaan. Valinnassa kannattaa kiinnittää huomiota ympäristöön, johon sohva sohva tullaan sijoittamaan. Sohva on iso sisustuselementti ja se tuo paljon väriä tilaan. Huomioi siis jo olemassa olevan sisustuksen värimaailma, materiaalit ja tyyli.

Huonekaluliikkeessä sohva näyttää helposti pienemmältä kuin miltä lopullisessa sijoituspaikassaan olohuoneessa. Pidä huoli, että sohvan ympärillä on riittävästi ilmaa. Sohvaa ei suinkaan kannata sijoittaa aivan kiinni seiniin tai muihin kalusteisiin. Kuvissa esillä olevat sohvat kuuluvat Furninovan valikoimaan. Ylemmässä kuvassa esillä Apollon ja alemmassa Vesta niminen malli, jotka molemmat näyttävät ja varmasti myös tuntuvat muhkeilta. Furninovan tuotteita myy Vepsäläinen.

Kuvat furninova.com

Jaa tämä juttu: