Search
Close this search box.

Tiikki

Kesän rentouttavimmat hetket vietetään tietenkin kotiterassilla, mökillä ja rantamaisemissa. Laadukkaat ja käytössä mukavat kalusteet tekevät oleilusta entistä miellyttävämpää, unohtamatta tietenkään tyylikkyyttä.
Skargaarden terassikalusteet

Mikä kuulostaakaan sen paremmalta kuin istahtaa hetkeksi alas nauttimaan aurinkoisesta kesäpäivästä yhdessä perheen ja ystävien seurassa – kotiterassilla, mökillä tai laiturinnokassa. Skargaardenin laadukkaat ja tyylikkäät terassikalusteet sopivat mukaan minkä tahansa terassin tyyliin. Tuolien puumateriaalina käytetty tiikki sointuu täydellisesti skandinaaviseen kesämaisemaan ja kestää käytössä pitkään.

H55 nojatuolin kankainen istuinosa takaa pehmeät oltavat, minkä lisäksi tämä kasaan taittuva tuoli kulkee kätevästi myös kainalossa paikasta toiseen. Raikkaat juomat ja muut tarjoiltavat löytävät paikkansa Djurö apupöydältä, jonka kaveriksi valikoituu mainiosti saman sarjan tyylikäs loungetuoli. Rimamaisen designin omaava Nozib loungetuoli on sekin tyylikäs ilmestys terassilla.

Terassisohvat

Ylellisyyttä ja mukavuutta terassihetkiin saat muhkean pehmeillä sohvilla ja nojatuoleilla. Ulkokäyttöön suunnitellut pehmusteet eivät sateesta säikähdä. Terassisohvan ääreen on mukava kerääntyä nauttimaan kesän lämpimistä päivistä isommankin porukan kesken. Minimalistinen ja moderni muotoilu yhdistettynä käytettävyyteen takaa viihtyisät hetket vuosiksi eteenpäin.

Anholt sohva on miellyttävän tukeva, mutta samaan aikaan rennon muhkea. Saltö nojatuoli tuo tarjoaa ylelliset oltavat terassilla tai kodin uima-altaan äärellä. Bönan moduulisohvasta luot juuri omiin tarpeisiin ja terassille sopivan kokonaisuuden. Kulmapaloilla ja divaaniosilla saat rakennettua kalusteryhmästä vaikka millaisia oleskelupaikkoja.

Lepotuoli terassille

Kaipaatko terassille hieman eksotiikkaa? Cane-line Kingston aurinkotuolit tuovat upeaa ilmettä ja ylellisiä istumapaikkoja. Tuoleihin voit helposti yhdistää eri värisiä istuintyynyjä tuomaan vaihtelua terassin tunnelmaan. Fiam Fiesta Soft loungetuoli löytää paikkansa terassin lisäksi myös mökkilaiturilta. Siinä on ihanan pehmeä verhoilu ja tuoli on erityisen mukava istuttava. Lafuma Sphinx aurinkotuoli muistuttaa klassista lepakkotuoli ja sopii mainiosti kalusteeksi myös sisätiloihin. Ferm Living Desert nojatuoli tuo nimensä mukaisesti rentoa ”safarimeininkiä” ja lempeää luonnonläheistä väritystä terassin ilmeeseen.

Päivävuode terassille

Blomuksen STAY loungerit ja päivävuoteet tekevät mistä tahansa terassista tai oleskelualueesta erittäin ylellisen. Olipa kyse sitten uima-altaan viereen, terassialueen tai ison laiturin ääreen muodostettavasta oleskelualueesta niin STAY päivävuoteet ja sohvat nostavat oleskelutilan kokonaan uudelle tasolle.

Lisää mainioita kalustevaihtoehtoja kodin ulkotiloihin löydät Nordic Nest -verkkokaupasta.

Jaa tämä juttu:
Skargaarden Kryss nojatuoli tuo rentoa safarihenkeä terassille. Rungon materiaalina käytetty tiikki patinoituu tyylikkäästi ajan myötä.

Skargaarden Kryss nojatuoli tuo rentoa safarihenkeä terassille. Rungon materiaalina käytetty tiikki patinoituu tyylikkäästi ajan myötä. Ulkokäyttöön suunniteltu istuimen ja selkänojan kangas luo miellyttävän pehmeät puitteet pitemmällekin terassihetkelle. Värivaihtoehtoja löytyy mustan lisäksi beige ja tummanharmaa.

Skargaarden Kryss nojatuoli

Kryss nojatuoli löytää talven tullen hyvin paikkansa sisätiloista. Se tuo kodikkaan lisän vaikkapa olohuoneen nurkkaukseen, eteiseen tai kotikylpylän pukeutumishuoneeseen. Ihastu lisää ja hanki omasi Finnish Design Shop -verkkokaupasta.

Jaa tämä juttu:
Tanskalaisen designbräni Warm Nordicin huonekaluissa korostaa skandinaavinen muotoilu ja kodikas lämmin tyyli. Laadukkaat materiaalit yhdistyvät kauniisiin muotoihin, jotka kestävät aikaa ja sisustuksen vaihteluita.

Tanskalaisen designbrändi Warm Nordicin huonekaluissa korostaa skandinaavinen muotoilu ja kodikas lämmin tyyli. Laadukkaat materiaalit yhdistyvät kauniisiin muotoihin, jotka kestävät aikaa ja sisustuksen vaihteluita. Cow Horn tuoli on Knud Færchin vuonna 1969 suunnittelema upea klassikko, joka löytää paikkansa ruokapöydän äärestä. Erityispiirteen tuolin ilmeelle antaa sen sarvimaiset käsinojat. Lean Back nojatuoli on hillityn tyylikäs ja se sopii mukaan monenlaiseen sisustukseen. Tumma tiikki antaa tuolille elegantin ja arvokkaan ilmeen. The Orange on tummanpuhuva kuppimainen nojatuoli, jonka savustettu tammirunko ja musta nahkaverhoilu tekevät vaikutuksen mihin tahansa tilaan. Balloon nojatuoli on taas leikkisämpi nupukkinahalla päällystetty siro nojatuoli, joka tuo persoonallisen lisän olohuoneeseen.

Warm Nordic Evermore ruokapöytä täydentää sisustuksen skandinaavista tyyliä. Tämä tiikistä valmistettu kauniin linjakas ja ajaton ruokapöytä on ikuinen valinta ja elää mukana sisustuksen eri vaiheissa. Kokonaisuutta voit täydentää ilmeeseen hyvin sopivilla Noble tuoleilla. Nämä ja useita muita Warm Nordic huonekaluja myynnissä Finnish Design Shop -verkkokaupassa.

Jaa tämä juttu: