Avaraa asumista

9.12.2013

loftkoti-valkoinen1

Tukholmassa myynnissä oleva n. 150 neliön kokoinen loftmainen koti hurmaa valoisuudellaan ja huonekorkeudellaan. Väripilkut kaiken vaalean yleisilmeen seassa piristävät kokonaisuutta ja tuovat siihen myös ripauksen leikkisyyttä. Kohde on myynnissä Skeppsholmen -verkkosivuilla.

loftkoti-valkoinen2

Avaran peruspohjan ansiosta tiloista huokuu kodikas tunnelma ja yhdessäolo onnistuu helposti, olipa kyse sitten illan vietosta tai suuremmankin perheen arkiasumisesta.

loftkoti-valkoinen3

Yksityiskohdat seinillä, koriste-esineissä ja kalusteissa antavat kodille luonnetta.

loftkoti-valkoinen4

Kodin sydän, keittiö sijaitsee sopivasti kaiken keskellä. Se on kuin pieni läpikulkutunneli, josta voi poimia herkut mukaan.

loftkoti-valkoinen5

Lastenhuoneessa värikkäät tuolit antavat kivaa väriä. Seinään tehty syvennys toimii loistavana säilytystilana ja sinne saa tavarat kätevästi ja nopeasti lojumasta lattialta.

loftkoti-valkoinen6

Rappusten päähän omalle tilavalle parvelle on tehty makuuhuone, josta on mukavat näkymät muualle asuntoon. Täälläkin valkoinen pitää huolen tilantunnusta.

Kuvat skeppsholmen.com

Mökki

Saunatuotteita kotiin ja mökille

Saunan ja kylpyhuoneen tunnelmaa voi helposti täydentää miellyttävillä tekstiileillä sekä muilla kauniilla saunatuotteilla.