Avaraa ja vihreää

15.8.2012

Avaraksi ja valoisaksi suunniteltu koti keskellä Broadwaylla tarjoaa ilmavaa ja luonnonläheistä asumista, mikä ei New Yorkin kaltaisessa kaupungissa ole itsestään selvyys. Sisustuksesta löytyykin paljon lämmintä puuta. Asunnon suunnittelusta on vastannut Joel Sanders Architect.

Asunnon keskellä portaiden alapäässä on runsas viherkasvikeskittymä, joka loihtii tilaan oman pienen sademetsän. Ruokailutila keittiöineen ja makuuhuone on aseteltu eri puolille portaikkoa, joka muutenkin rajaa asunnon upeasti eri osiin. Muista kulmauksista löytyvät kylpytilat sekä olohuone.

Portaista pääsee aurinkoiselle kattoterassille, jossa on mukava viettää vaikka pitempikin hetki nauttien auringosta ja ystävien seurasta.

Asunnon suunnittelussa on otettu huomioon luonnonvalon tuleminen sisätiloihin. Terassin lasiovien sekä lasisen kattoikkunan läpi valo löytää tiensä juuri sopivasti asunnon viherkasveille sekä tarjoaa muutenkin hyvää yleisvalaistusta.

Kuvat joelsandersarchitect.com

Aurinkotuolit

Arjen eksotiikkaa terassille

Sika-Design kalusteet tuovat kivaa pientä eksotiikkaa arjen sisustukseen ja kesäterassin ilmeeseen.

FDB Møbler huonekalut
Nojatuolit

Tyylikäs ja tasapainottava puu

Puu on materiaalina tasapainottava ja aina tyylikäs lisä sisustukseen. FDB Møbler tarjoaa useita upeita vaihtoehtoja kodin eri tiloihin.