Avaran valoisa ylimmän kerroksen koti

5.6.2016

valoa-sisustukseen-olohuone

Valo tekee jälleen ihmeitä tässä kerrostalon ylimmän kerroksen kattohuoneistossa. Upeat suuret ikkunat ja ikkunapuitteet korkeassa seinässä tuovat samalla myös arkkitehtonisen yksityiskohdan tilaan, joka yhdistää olohuoneen, ruokailutilan ja keittiön yhdeksi toimivaksi kokonaisuudeksi. Asunto on myynnissä Alvhemissä.

valoa-sisustukseen-vaalea

Vaaleanharmaa sävy seinällä tuo hienostuneen vivahteen muuten vaalealle sisustukselle sekä lattiapinnoille. Ilmavasti sijoitetut kalusteet korostavat myös tilan avaruutta.

valoa-sisustukseen-ruokapoyta

Kevytrakenteiset kalusteet antavat myös miellyttävän ilmavan lisän. Sama toistuu myös suuressa ruokapöydän vieressä olevalla avohyllyköllä, joka ei suinkaan peitä esineitä kaappien ovien taakse vaan tuo ne osaksi sisustusta.

valoa-sisustukseen-keittio

Sisustus on tyylikkäästi balanssissa antaen samalla hyvän rytmin tilan kokonaistunnelmaan. Pienetkin yksityiskohdat tulevat näin myös voimakkaasti esille.

valoa-sisustukseen-kaytava valoa-sisustukseen-makuuhuone-ikkuna

Myös makuuhuoneesta löytyy suuri ikkuna, josta tulvii ihanasti luonnonvaloa tilaan. Vaaleanruskea sävy tuo lämmintä kodikasta sävyä harmaan rinnalla ja tarkkaan sijoitellut pienet taulut ja musta seinävalaisin pomppaavat hauskasti seinästä esiin.

valoa-sisustukseen-makuuhuone-savyt

Vaatekaapin peiliovet tuovat syvyyttä ja lisäävät entisestään tilan valoisuutta.

valoa-sisustukseen-kylpyhuone

Kylpyhuoneen valtaa kevyt vaalea tyyli. Pesualtaan alaosa peittää kätevästi vesijohdot antaen samalla viimeistellyn ilmeen.

Kuvat alvhem.com

Mökki

Saunatuotteita kotiin ja mökille

Saunan ja kylpyhuoneen tunnelmaa voi helposti täydentää miellyttävillä tekstiileillä sekä muilla kauniilla saunatuotteilla.