Avaran valoisa ylimmän kerroksen koti

valoa-sisustukseen-olohuone

Valo tekee jälleen ihmeitä tässä kerrostalon ylimmän kerroksen kattohuoneistossa. Upeat suuret ikkunat ja ikkunapuitteet korkeassa seinässä tuovat samalla myös arkkitehtonisen yksityiskohdan tilaan, joka yhdistää olohuoneen, ruokailutilan ja keittiön yhdeksi toimivaksi kokonaisuudeksi. Asunto on myynnissä Alvhemissä.

valoa-sisustukseen-vaalea

Vaaleanharmaa sävy seinällä tuo hienostuneen vivahteen muuten vaalealle sisustukselle sekä lattiapinnoille. Ilmavasti sijoitetut kalusteet korostavat myös tilan avaruutta.

valoa-sisustukseen-ruokapoyta

Kevytrakenteiset kalusteet antavat myös miellyttävän ilmavan lisän. Sama toistuu myös suuressa ruokapöydän vieressä olevalla avohyllyköllä, joka ei suinkaan peitä esineitä kaappien ovien taakse vaan tuo ne osaksi sisustusta.

valoa-sisustukseen-keittio

Sisustus on tyylikkäästi balanssissa antaen samalla hyvän rytmin tilan kokonaistunnelmaan. Pienetkin yksityiskohdat tulevat näin myös voimakkaasti esille.

valoa-sisustukseen-kaytava valoa-sisustukseen-makuuhuone-ikkuna

Myös makuuhuoneesta löytyy suuri ikkuna, josta tulvii ihanasti luonnonvaloa tilaan. Vaaleanruskea sävy tuo lämmintä kodikasta sävyä harmaan rinnalla ja tarkkaan sijoitellut pienet taulut ja musta seinävalaisin pomppaavat hauskasti seinästä esiin.

valoa-sisustukseen-makuuhuone-savyt

Vaatekaapin peiliovet tuovat syvyyttä ja lisäävät entisestään tilan valoisuutta.

valoa-sisustukseen-kylpyhuone

Kylpyhuoneen valtaa kevyt vaalea tyyli. Pesualtaan alaosa peittää kätevästi vesijohdot antaen samalla viimeistellyn ilmeen.

Kuvat alvhem.com

Jaa tämä juttu:
Finlayson Villipedot ja Selviytyjät lakanat
Finlaysonin eläinaiheiset lakanat tuovat ihanan lempeää ja kodikasta tunnelmaa makuuhuoneeseen. Rauhallinen mustavalkoinen värimaailma sopii hyvin mukaan monenlaiseen sisustustyyliin sekä kotiin että mökkimaisemiin.
Kuusamon matkailukeskuksessa sijaitseva Villa Voimapolku on todella tyylikkäästi sisustustettu lomamökki, joka tarjoaa ihanaa inspiraatiota oman mökin tai kodin sisustamiseen.
Syksy loistaa nyt kauneimmillaan tarjoillen upeita värejä. Ylellisen pehmeät tekstiilit ovat mitä parhain keino ehostaa sisustusta vuodenaikaankaan sopivilla sävyillä ja täydentää tilojen tunnelmaa.
Kähler Urbania kynttilätalo Herregård
Todella hurmaava koriste-esine, jossa kynttilänvalo hehkuu kauniisti talon ikkunoiden sisältä. Kähler Urbania sarjaan kuuluu paljon eri muotoisia kynttilätaloja, joista löytyy varmasti jokaiselle mieluinen.

Myyjä: Nordic Nest

Design House Stockholm Block valaisin
Harri Koskisen suunnittelema todellinen klassikko, joka kestää aikaa ja katseita. Löytää paikkansa helposti vaikkapa senkiltä tai yöpöydältä. Mainio vaihtoehto myös lahjaksi.

Myyjä: Nordic Nest

Käperry lakanoihin
Ylellistä satiinia

Finlayson Kashmir satiinilakanoiden kaunis Paisley-kuosi ja ylellisen pehmeä tuntu tekee makuuhuoneesta entistä houkuttelevamman.

Myyjä: Finlayson