Search
Close this search box.
1898 Rörvik tuoli
1898 Rörvik tuoli
Marimekko Unikko iso muki
Cadiz loungetuoli
Nordform Roxy ruokapöytä

Avointa tilaa ja tasoeroja

olohuone-mustalattia-loft

Vanhoista ahtaista ja sokkeloisista huoneista saa loihdittua upeita avoimia tiloja, josta esimerkkinä tämä italialaisen muotisuunnittelija Raffaele Stella Brienzan asunto. Olohuoneen valkoiset seinät ja takan  rappaus yhdessä suurien ikkunoiden kanssa pitävät huolen riittävästä valosta ja samaan aikaan musta lattia ja kattoparrut rytmittävät tilan ilmettä mainiosti. Avotakko pitää huolen tilan tunnelmasta ja lämmöstä.

mustat-portaat-olohuone

Muutaman askeleen portaikko erottaa olohuoneen keittiöstä. Näin tilat ovat samaan aikaan yhtä kokonaisuutta, mutta tasovaihtelu jakaa ne näyttävästi omiksi alueikseen. Portaikko on saanut mustan maalipinnan ja reunusta kiertää tyylikäs metallilista.

Kuvat Fabrizio Cicconi / Via BoBedre.com

Jaa tämä juttu:
Finlayson Meena tyynynpäällinen
Finlayson Toivo käsipyyhe
Reino tossut
Tupla riipputuoli kahdelle
Tyylikäs ja käyttötarpeen mukaan helposti muuntuva säilytyskaluste on olennainen osa kodin arjen toimivuutta ja sisustusta. Huonekalujen asettelu voi muuttua sisustuksessa välillä paljonkin ja tällöin on hyvä mikäli pakolliset elementit ovat riittävästi muunneltavissa ja ne sopivat useampaan kohtaan sisustuksessa.
Syksy loistaa nyt kauneimmillaan tarjoillen upeita värejä. Ylellisen pehmeät tekstiilit ovat mitä parhain keino ehostaa sisustusta vuodenaikaankaan sopivilla sävyillä ja täydentää tilojen tunnelmaa.
Matolla on helppo rajata tilan toimintoja toisistaan. Samalla se tuo myös pehmeän ja kodikkaan yksityiskohdan sisustukseen.