Search
Close this search box.

Boheemi kaksio

boheemi-kaksio-kattohuoneisto

Pienkerrostalon ylimmässä kerroksessa sijaitseva kattohuoneisto hurmaa boheemin rennolla tunnelmallaan, joka syntyy pitkälti vinojen kattomuotojen ansiosta sekä katonrajassa seikkailevista kattopalkeista. Valoisan valkoiseen sisustukseen on tuotu paljon ihania luonnonläheisiä kalusteita ja muita kivoja yksityiskohtia. Kohde löytyy myynnistä Stadshem -sivuilta.

boheemi-kaksio-kattohuoneisto-olohuone

Keittiön vieressä oleva oleskelunurkkaus syntyy muhkeasta sohvasta ja sen ympärille kasatuista sisustusesineistä. Hay tarjotinpöydät sopivat kevyen rakenteesta puolesta mainiosti kokonaisuuteen ja rottinkituoli kaivattua rentoutta.

boheemi-kaksio-kattohuoneisto-saareke

Keittiö rajautuu tilasta saarekemaisella ratkaisulla ja korkealle ulottuvaa kattotila on hyödynnetty sijoittamalla tankoon ripustetuista arjen käyttöesineistä, jotka tuovat myös sisustuksellisen yksityiskohdan.

boheemi-kaksio-kattohuoneisto-keittio

Puiset jakkarat, taulukehiykset seinällä ja pienet yksityiskohdat luovat lämpimän kodikkaan tunnelman.

boheemi-kaksio-kattohuoneisto-keittio-sisustus

Valkoinen on järkevä valinta kodin pohjaväriksi johtuen jo pelkästään katon haasteellisesta muodosta, joka helposti pienentää tilavaikutelmaa.

boheemi-kaksio-kattohuoneisto-makuuhuone

Makuuhuoneessa valkoisen rinnalle on tuotu harmaata ja kalusteiden puiset rungot yhdistyvät muun sisustuksen luonnonläheiseen tyyliin. Keinutuoli huoneen kulmassa ja lehtitelineet seinällä tuovat kivan viimeistelyn tilaan.

boheemi-kaksio-kattohuoneisto-tyopiste

Makuuhuoneesta löytyy paikka myös tilavalle työpöydälle, joka sijaitsee juuri sopivasti ikkunan edessä.

boheemi-kaksio-kattohuoneisto-pukeutumistila

Ehdoton kruunu makuuhuoneelle on erillinen pukeutumis/vaatehuonetila, jolloin makuuhuone ei täyty isoista kaapeista.

boheemi-kaksio-kattohuoneisto-vaatehuone

Pukeutumishuoneessa on mukavasti avaruutta ja tilaa vaatteille ja muille esineille. Ihastuttava ja kodikas kokonaisuus.

Kuvat stadshem.se

Jaa tämä juttu:
Luhta Home
Vuono villatorkkupeite
Ihanan pehmeä ja pörröinen villasekoitehuopa, jossa on paksut, huovutetut hapsut. Kaunis lisä sisustukseen sohvalla tai makuuhuoneen sängyllä. Saatavilla myös ruskeana.

Myyjä: Luhta

Riutalla pussilakanat
Merellistä väriloistoa ja ylellistä puuvillasatiinia makuuhuoneeseen. Riutalla-pussilakanasetti on mainio valinta sisustuksessakin pian lähestyvään kevääseen ja tulevaan kesään.
Miellyttävän tuntuinen puuvillapäiväpeitto, jonka tuftattu kohokuviointi tuo kauniin yksityiskohdan tilaan.
Tyylikäs ja käyttötarpeen mukaan helposti muuntuva säilytyskaluste on olennainen osa kodin arjen toimivuutta ja sisustusta. Huonekalujen asettelu voi muuttua sisustuksessa välillä paljonkin ja tällöin on hyvä mikäli pakolliset elementit ovat riittävästi muunneltavissa ja ne sopivat useampaan kohtaan sisustuksessa.
Lasten kerrossänky
Liisa

Sopivan kompakti ja tyylikäs kerrossänky lastenhuoneessa säästää lattia- ja leikkitilaa arjessa. Voit yhdistää sänkyyn myös säilytystilaa tuovan vetolaatikon. Mustan lisäksi myös valkoisena ja puunvärisenä.

Myyjä: Veke