Boheemi yksiö Helsingissä

boheemi-yksio-keittio

Toimiva avokeittiö muodostaa tämän Helsingin Alppilassa sijaitsevan 48 neliöisen yksin sydämen. Suuri huonekorkeus, alkuperäinen lautalattia ja ikkunasyvennykset luovat tälle 1920-luvun talon asunnolle upean tunnelman. Kohde on myynnissä Etuovessa ja sen välitystä hoitaa Kotisointu LKV

boheemi-yksio-olohuone

Pyöreä ruokapöytä on mainio valinta huomioiden neliöiden rajattu määrä. Kalusteissa ja sisustuksen yksityiskohdissa on mielenkiintoinen sekoitus vanhaa ja uutta.

boheemi-yksio

Vanha puinen kaappi on kodikas lisä sisustukseen ja se korostaa samalla tilassa olevia muita puisia sekä ruskeita yksityiskohtia.

boheemi-yksio-puukaappi

Modernit valaisimet pitävät huolen tilan tunnelmasta ja muodostavat yhteisen nimittäjän sisustukseen. Erillinen vaatehuone on omiaan vaatteiden ja muun tarpeiston säilytystä varten.

boheemi-yksio-kylpyhuone

Kylpyhuoneen pelkistetty ilme palvelee ajattomuudellaan pitkään.

Kuvat etuovi.com / Kotisointu Oy LKV

Kauniit maljakot osana syksyn sisustusta

Maljakot ja erilaiset kasviasetelmat ovat omiaan lisäämään kodikasta tunnelmaa sisustuksessa. Maljakot ovat itsessään jo kauniita elementtejä, joilla voit korostaa sisustuksen värejä, materiaaleja sekä muotokieltä. Kukkien ja kasvien lisäksi voit tehdä maljakoihin monenlaisia sesonkiin sopivia asetelmia.

Nojatuoli sisustuksen keskipisteenä

Nojatuolit tarjoavat paitsi mukavuutta, myös mahdollisuuden tuoda persoonallisuutta ja tyylikkyyttä sisustukseen. Olipa kyseessä olohuone, makuuhuone, eteinen tai lukunurkkaus, nojatuolit voivat toimia sisustuksen keskipisteenä tai täydentää huoneen ilmettä.

Valitse täydellinen tyyli terassillesi

Terassikalusteiden valinnassa kannattaa ottaa huomioon terassin olosuhteet sekä tietysti minkälaisia materiaaleja halutaan käyttää ja voiko terassikalusteita hyödyntää myös sisätiloissa.

Sohvan muotokieli muuttaa tilan sisustusta

Sohvan muotoilu vaikuttaa sisustuksen tunnelmaan, tyyliin ja toiminnallisuuteen.