Search
Close this search box.

Chalet Pearl, luksusta laskettelumaisemissa

chalet-pearl-courchevel-3

Courchevelin laskettelumaisemissa sijaitseva Chalet Pearl tarjoaa nimensä mukaisesti todellista luksusta isommallekin seurueelle. Vaikka kesä on Suomessa vasta taittumassa kohti syksyä, voi silti jo alkaa fiilistelemään tulevan talvikauden upeilla valkoisilla maisemilla. Chalet Pearl sijaitsee upeissa vuoristomaisemissa, mikä käy ilmi myös ikkunoista avautuvista henkeä salpaavista maisemista.

chalet-pearl-courchevel-4

Kodikas puu kietoo lomalaisen hellään ja lämpimään syleilyyn. Muhkeat hirret, pehmeät tekstiilit ja harmonisen täydellinen sisusustus ei jätä ketään kylmäksi.

chalet-pearl-courchevel-1

Tilaa tässä ”linnassa” on hulppeat 800 neliötä ja makuuhuoneita yhteensä 7, jokainen omalla kylpyhuoneellaan. Niinpä tila ei lopu kesken suuremmankaan lomakatraan kanssa. Tilat on suunniteltu ja sisustettu elegantilla tyylillä ja huomioiden yhteisen oleskelun.

chalet-pearl-courchevel-2

Puu on voimakkaasti läsnä sisustuksen jokaisessa kolkassa, lattiasta kattoon.

chalet-pearl-courchevel-6

Täällä voit herätä uuteen aamuun ihastellen heti ensi istumalta suurista ikkunoista avautuvaa maisemaa.

chalet-pearl-courchevel-5chalet-pearl-courchevel-7

Rinteessä vietetyn päivän jälkeen voi rentotua omassa kylpylässään ja pulahtaa uimaan lämpimään veteen. Tarkempia tietoja kohteesta voit katsoa Chalet Pearl -verkkosivuilta.

Photos chaletpearl1850.com

Jaa tämä juttu:
Luhta Home
Vuono villatorkkupeite
Ihanan pehmeä ja pörröinen villasekoitehuopa, jossa on paksut, huovutetut hapsut. Kaunis lisä sisustukseen sohvalla tai makuuhuoneen sängyllä. Saatavilla myös ruskeana.

Myyjä: Luhta

Riutalla pussilakanat
Merellistä väriloistoa ja ylellistä puuvillasatiinia makuuhuoneeseen. Riutalla-pussilakanasetti on mainio valinta sisustuksessakin pian lähestyvään kevääseen ja tulevaan kesään.
Miellyttävän tuntuinen puuvillapäiväpeitto, jonka tuftattu kohokuviointi tuo kauniin yksityiskohdan tilaan.
Tyylikäs ja käyttötarpeen mukaan helposti muuntuva säilytyskaluste on olennainen osa kodin arjen toimivuutta ja sisustusta. Huonekalujen asettelu voi muuttua sisustuksessa välillä paljonkin ja tällöin on hyvä mikäli pakolliset elementit ovat riittävästi muunneltavissa ja ne sopivat useampaan kohtaan sisustuksessa.
Lasten kerrossänky
Liisa

Sopivan kompakti ja tyylikäs kerrossänky lastenhuoneessa säästää lattia- ja leikkitilaa arjessa. Voit yhdistää sänkyyn myös säilytystilaa tuovan vetolaatikon. Mustan lisäksi myös valkoisena ja puunvärisenä.

Myyjä: Veke