Designia ja modernia tyyliä Lontoossa

Lontoossa sijaitseva asunto koki täydellisen muodonmuutoksen, kun Design Box London sisustustoimisto pisti paikat niin sanotusti uuteen uskoon. Upeita ideoita ja täydellisesti toteutettuja yksityiskohtia myöten asunnon eri huoneet saivat tyylikkäät ilmeet, joissa on käytetty rohkeasti ja taidokkaasti eri tekstuureita, materiaaleja sekä tuotu myös väriä mukaan sisustukseen.

Verhot tuovat tilaan hotellimaista luksusta ja kodikasta pehmeyttä. Upea valaistus ja katon syvennykset antavat myös ylellisen lisän ja yksityiskohdan.

Ruokapöydän yläpuolella kaksi kromista teollishenkistä, mutta silti modernia valaisinta tuovat tilaan sekä valoa, tunnelmaa että näyttävyyttä. Tuolien selkänojien vetimet antavat myös oman tyylikkään viimeistelyn ruokapöydän tunnelmaan.

Yksi makuuhuoneista on saanut merellisen turkoosin sävyn. Seinän väri toistuu myös tekstiileissä, jolloin väri ei jää ”yksinäiseksi” vaan näyttää tarkkaan harkitulta ja suunnitellulta valinnalta.

Myös muissa asunnon tiloissa on näyttävästi valaistuja kattosyvennyksiä. Harmoninen värimaailma ja kunkin tilan yksilöllinen, mutta yhtenäinen sisustustyyli antaa laadukkaan vaikutelman.

Tyyliä, tasapainoa ja tunnetta. Pystyraita tapetissa tuo tilaan kivaa kodikkuutta. Raitateema toistuu myös tilan muissa yksityiskohdissa.

Ja kokonaisuuden kruunaa marmoripintainen kylpyhuone.

Kuvat designboxlondon.com