Search
Close this search box.
1898 Rörvik tuoli
1898 Rörvik tuoli
Marimekko Unikko iso muki
Cadiz loungetuoli
Nordform Roxy ruokapöytä

Designia ja modernia tyyliä Lontoossa

Lontoossa sijaitseva asunto koki täydellisen muodonmuutoksen, kun Design Box London sisustustoimisto pisti paikat niin sanotusti uuteen uskoon. Upeita ideoita ja täydellisesti toteutettuja yksityiskohtia myöten asunnon eri huoneet saivat tyylikkäät ilmeet, joissa on käytetty rohkeasti ja taidokkaasti eri tekstuureita, materiaaleja sekä tuotu myös väriä mukaan sisustukseen.

Verhot tuovat tilaan hotellimaista luksusta ja kodikasta pehmeyttä. Upea valaistus ja katon syvennykset antavat myös ylellisen lisän ja yksityiskohdan.

Ruokapöydän yläpuolella kaksi kromista teollishenkistä, mutta silti modernia valaisinta tuovat tilaan sekä valoa, tunnelmaa että näyttävyyttä. Tuolien selkänojien vetimet antavat myös oman tyylikkään viimeistelyn ruokapöydän tunnelmaan.

Yksi makuuhuoneista on saanut merellisen turkoosin sävyn. Seinän väri toistuu myös tekstiileissä, jolloin väri ei jää ”yksinäiseksi” vaan näyttää tarkkaan harkitulta ja suunnitellulta valinnalta.

Myös muissa asunnon tiloissa on näyttävästi valaistuja kattosyvennyksiä. Harmoninen värimaailma ja kunkin tilan yksilöllinen, mutta yhtenäinen sisustustyyli antaa laadukkaan vaikutelman.

Tyyliä, tasapainoa ja tunnetta. Pystyraita tapetissa tuo tilaan kivaa kodikkuutta. Raitateema toistuu myös tilan muissa yksityiskohdissa.

Ja kokonaisuuden kruunaa marmoripintainen kylpyhuone.

Kuvat designboxlondon.com

Jaa tämä juttu:
Finlayson Meena tyynynpäällinen
Finlayson Toivo käsipyyhe
Reino tossut
Tupla riipputuoli kahdelle
Nuku pehmeästi ja mukavasti Unipussin suojassa, joka kulkee kätevästi mukana kesän mökkireissuilla, kyläilyillä ja sopii hyvin myös lahjaksi ystävälle.
Merellistä väriloistoa ja ylellistä puuvillasatiinia makuuhuoneeseen. Riutalla-pussilakanasetti on mainio valinta sisustuksessakin pian lähestyvään kevääseen ja tulevaan kesään.
Miellyttävän tuntuinen puuvillapäiväpeitto, jonka tuftattu kohokuviointi tuo kauniin yksityiskohdan tilaan.