Search
Close this search box.

Elämää kartanossa

kartanotalo-piha

Ruotsissa 1700-luvun puolivälissä rakennettu kartano toivottaa vieraansa tervetulleeksi upealla etupihallaan. Tämä Fastighetsbyrån sivuilla myynnissä oleva kartano tarjoaa tietenkin runsaan määrän asuinneliöitä lisärakennuksiin. Sisälle kätkeytyy kuninkaallisia piirteitä omaava sisustustyyli, jonka vaalea ilme ihastuttaa valoisuudellaan.

kartanotalo-sisustus

Juhlasalin puolella koristeelliset siniset matot täydentävät kartanoilmeeseen sopivan tyylin, johon kuuluvat tietysti myös valkoinen, antiikki ja kattokristallit.

kartanotalo-olohuone

Lukuisat taideteokset koristavat seiniä ja viestivät kartanomaisesta tunnelmasta.

kartanotalo-keittio

Kaikkialta löytyy pieniä kauniita yksityiskohtia, jotka viestivät ylellisyydestä ja maalaisromantiikasta.

kartanotalo-takka

Kullatut peilit, marmorilaatat ja muut laatumateriaalit kertovat missä ollaan.

kartanotalo-makuuhuone

Ihanat vanhat kalusteet loihtivat sisustukseen menneiden vuosisatojen tunnelmaa. Vanhat lankkulattiat yhdessä modernien valkoisten pintojen kanssa muodostavat sopivan kontrastin aikakausien välille.

kartanotalo-kylpyhuone kartanotalo-sisustus-portaikko

Valoisat ja avarat tilat saavat haukkomaan henkeä. Vaikka kalusteet noudattelevatkin enemmän kartanotyyliä, kannattaa rohkeasti kokeilla jotain vastaavaa vaikkapa oman kodin eteiseen.

kartanotalo-pihaalue

Upeasti hoidettu piha ja maa-alueet eivät jätä ketään kylmäksi.

kartanotalo-terassi

Kuvat fastighetsbyran.se

Jaa tämä juttu:
Luhta Home
Vuono villatorkkupeite
Ihanan pehmeä ja pörröinen villasekoitehuopa, jossa on paksut, huovutetut hapsut. Kaunis lisä sisustukseen sohvalla tai makuuhuoneen sängyllä. Saatavilla myös ruskeana.

Myyjä: Luhta

Riippukeinu terassille
Täydennä terassin tai parvekkeen tunnelmaa helposti liikuteltavalla riippukeinulla, jonka hellässä sylissä voit nauttia aurinkoisista päivistä.
Kauniit matot tuovat terassille mukavasti kodikkuutta ja pehmentävät tunnelmaa. Matoilla saat helposti myös muokattua ja täydennettyä terassin värivalintoja.
Laadukkaat ja käytössä mukavat terassikalusteet ovat olennainen osa viihtyisää terassia. Aava sohva, nojatuoli ja pöytä muodostavat tyylikkään kokonaisuuden, jonka äärellä mahtuu viettämään aikaa useampikin henkilö.
Lasten kerrossänky
Liisa

Sopivan kompakti ja tyylikäs kerrossänky lastenhuoneessa säästää lattia- ja leikkitilaa arjessa. Voit yhdistää sänkyyn myös säilytystilaa tuovan vetolaatikon. Mustan lisäksi myös valkoisena ja puunvärisenä.

Myyjä: Veke