Eleganttia luksusta Lontoossa

lontoo-tumma-sisustus-luksus-6

Aivan Lontoon keskustassa sijaitsee tyylikkäästi sisustettu asunto, joka henkii eleganttia luksusta ja tummaa mystiikkaa. Sisustus on tarkkaan harkittu kokonaisuus, jossa eri huoneiden tunnelmat ja tyyli kohtaavat toisensa. Vaikka materiaalit ovatkin huippuluokkaa, voi tästä asunnosta ottaa paljon esimerkkiä myös budjettisisustamiseen. Asunnon sisustuksesta on vastannut a Boscolo.

lontoo-tumma-sisustus-luksus-7

Olohuoneen toisessa päässä sijaitsee näyttävä baaritiski, jonka takana oleva peiliseinä luo tilaan syvyyttä ja korostaa samalla hyllyillä olevia kauniita lasiesineitä.

lontoo-tumma-sisustus-luksus-8

Minimalististyylinen keittiö muodostuu suuresta saarekkeesta, jonka yläreunaa kiertävä uloketaso tekee siitä myös käytännöllisen ruokailupaikan. Vastaavanlaisen voisi kiinnittää mihin tahansa muuhunkin saarekkeeseeen tuomaan siihen lisäarvoa ja toiminnallisuutta.

lontoo-tumma-sisustus-luksus-9

Makuuhuoneessa lattiasta kattoon ulottuva pehmustekaistele antaa tilaan ylellisyyttä toimien samalla näyttävänä sängynpäätynä. Geometrinen kuviointi tyynyissä ja sängyn jalkopäässä olevassa senkissä sitoo tilan tyylin ja rytmittää kokonaisuutta.

lontoo-tumma-sisustus-luksus-10

Toinen makuuhuone on aavistuksen vaaleampi kokonaisuus. Huomaa katonrajassa koristelistat.

lontoo-tumma-sisustus-luksus-2

WC-tiloissa rohkea tapettivalinta, bronssiset yksityiskohdat ja lämmin valaistus tekevät tilasta ainutlaatuisen. Tapettivalinta onkin mainiovaihtoehto wc-tilaan, jossa sinällään ei ole suoranaisia haasteita kosteuden kanssa.

lontoo-tumma-sisustus-luksus-3

Koristeellisen kukkakuvioinnin keskellä pörrää kärpänen. Tyylikäs seinävalaisin korostaa tapetin väriä ja kuosia.

lontoo-tumma-sisustus-luksus-4

Jo pienikin elementti voi vaikuttaa tilan tunnelmaan todella paljon. Ruutumainen kuviointi lyhyessä väliseinässä läpäisee valoa ja herättää mielenkiintoa.

lontoo-tumma-sisustus-luksus-5 lontoo-tumma-sisustus-luksus-1

Sisustus jatkaa talon ulkopuolella olevaa tyylikästä englantilaista ilmettä, jossa ei pelätä koristeellisuutta ja selkeitä yksityiskohtia. Tarkemmin kohteeseen voit tutustua Boscolo -verkkosivuilla.

Via hallofhomes.com / Kuvat boscolo.co.uk