Search
Close this search box.
1898 Rörvik tuoli
1898 Rörvik tuoli
Marimekko Unikko iso muki
Cadiz loungetuoli
Nordform Roxy ruokapöytä

Eloa olohuoneeseen

Saat tilaan helposti elämää ja kontrastia tuomalla tiettyjä värejä esille tilan yksityiskohdissa. Tässä hyvä esimerkki miten seinällä olevat taulut saavat tukea sohvalla olevista tyynynpäällisistä. Säilytystason takaa kajastava valo on myös miellyttävän pehmeä ja toimii loistavasti syyspimeillä. Tällaisen toteuttaminen onkin helppoa kiinnittämällä ledivalolistaa säilystkalusteiden taakse.

Via freshome.com

Jaa tämä juttu:
Finlayson Meena tyynynpäällinen
Finlayson Toivo käsipyyhe
Reino tossut
Tupla riipputuoli kahdelle
Tyylikäs ja käyttötarpeen mukaan helposti muuntuva säilytyskaluste on olennainen osa kodin arjen toimivuutta ja sisustusta. Huonekalujen asettelu voi muuttua sisustuksessa välillä paljonkin ja tällöin on hyvä mikäli pakolliset elementit ovat riittävästi muunneltavissa ja ne sopivat useampaan kohtaan sisustuksessa.
Syksy loistaa nyt kauneimmillaan tarjoillen upeita värejä. Ylellisen pehmeät tekstiilit ovat mitä parhain keino ehostaa sisustusta vuodenaikaankaan sopivilla sävyillä ja täydentää tilojen tunnelmaa.
Matolla on helppo rajata tilan toimintoja toisistaan. Samalla se tuo myös pehmeän ja kodikkaan yksityiskohdan sisustukseen.