Estetiikkaa kylppärissä

Kylppärissä on puunattu ja kuvattu. Esittelyyn pääsevät suihku ja hana. Hanoissa on valtavasti eroja ja meille valittiin rempan yhteydessä Oraksen Il Bagno Alessi pesuallashana, pide ja suihkuhana. Myös keittiöstä löytyy Oraksen Alessi sarjaa. Alessandro Mendinin suunnittelema keittiönhana. Yhtenäisyys on minulle tärkeää, joten halusin tämän Alessin tuoteperheen niin kylppäriin kuin keittiöönkin.

IL BAGNO ALESSI One on Oraksen ja Alessin yhteistyöstä syntynyt kylpyhuonekonsepti, josta tuli menestys. Siinä kylpyhuone on suunniteltu kokonaisuudeksi, jossa muotoilun estetiikka yhdistyy käytännöllisyyteen.

IL BAGNO ALESSI One by Oras suihkuhana on sulavalinjainen ja tyylikäs kokonaisuus, joka takaa rentouttavan suihkuhetken. Hanassa on kääntyvä/taittuva juoksuputki ja käsisuihku. Design Stefano Giovannoni.

Muotoilu on taidokasta ja linjakasta. Hanat tulevat parhaiten esille pelkistetyssä ja modernissa ympäristössä.

Rakastan valkoisia, kiiltaviä ja puhtaita pintoja. Minulle tärkeintä on että edes kylppäri ja keittiö ovat putipuhtaat ja niitä on myös kiva siivota. Saippuaksi valitsen mielummin jotain tyylikästä ja laadukasta. Keskosuosikkini onkin Savon De Marseillen saippuat, jotka eivät kuivata käsiäni. Tylsät arkiruutiinit sujuvat mukavammin kun puitteet ovat puhtaat ja laadukkaat.