Search
Close this search box.
1898 Rörvik tuoli
1898 Rörvik tuoli
Marimekko Unikko iso muki
Cadiz loungetuoli
Nordform Roxy ruokapöytä

Futuristinen kylpyhuone

Italialainen Colacril valmistaa minimalistisia luxus-kylpyhuonekalusteita. Persoonallisena erikoisuutena on kulmikkaat neliön tai suorakaiteen muotoiset ammeet. Altaat ja wc-istuimet ovat seinään kiinnitettäviä, kauniita ja käytännöllisiä – siivoojan unelma. Väritys on puhtaan valkoisesta tumman harmaaseen ja mustaan, hanat kiiltävää kromia.

Kulmikas amme on helppo sijoitella pieneenkin tilaan, mutta inspiroivien sisustuskuvien kylpyhuoneet ovat olohuoneen kokoisia ja luonnonvaloa tulvii valtavista ikkunoista.

Myös ovaalin muotoisessa ammeessa reunat ovat pystysuorat.  Jos tilaa riittää, voi ammeen sijoittaa vaikka keskelle huonetta ja miksei ison ikkunan eteen.

Kylpyhuoneessa voi myös olla sänky, tai olisiko amme makuuhuoneessa?

Kuvat: www.colacril.it

Jaa tämä juttu:
Finlayson Meena tyynynpäällinen
Finlayson Toivo käsipyyhe
Reino tossut
Tupla riipputuoli kahdelle
Finlayson Tamminiemi-saunatuotesarja tuo perinteisen tunnelmallisia tekstiileitä saunaan ja kylpytiloihin. Materiaalina on käytetty kestävää ja miellyttävän pehmeän tuntuista puuvillapellavaa.
Original Long Drink -juomasta tuttu turkoosivalkoinen raitakuosi on löytänyt itsensä nyt myös Finlaysonin ja Hartwallin yhteistyössä valmistettaviin vuodetekstiileihin ja pyyhkeisiin.
Nyt on loistava hetki toteuttaa vaikka koko perheen design- ja sisustusunelmat kerralla.