Harmaan sävyjä yksityiskohtien kera

sisustus-harmaan-savyt

Harmaan monet eri sävyt leikittelevät kauniisti tässä tyylillä sisustetussa 63 neliön kodissa, jonka keittiö ja olohuone erottuvat omiksi alueikseen askelman luoman korkeusvaihtelun avulla. Samalla tilat ovat kuitenkin yhtenäinen ja avoin kokonaisuus, jossa voi viettää mukavasti yhteistä aikaa. Asunto on myynnissä Bjurfors -sivustolla.

keittio-sisustus-harmaan-savyt

Keittiö on italialaisen Arritalin käsialaa ja se tuo minimalistista tyylikkyyttä hallitun, mutta moninaisen harmaan sävyjen rinnalle. Integroidut keittiökoneet antavat viimeistellyn ilmeen ja seinän upea harmaa laatta antaa tyylikkään silauksen pitkälle keittiöseinälle.

keittiokalusteet-sisustus-harmaan-savyt

Tyylikäs hanavalinta ja siro allas ovat myös olennainen osa keittiön ulkonäköä. Myös niihin kannattaa kiinnittää huomiota.

askel-sisustus-harmaan-savyt

Tilavan ruokapöydän ääreen mahtuu useampikin ruokailija. Keittiö ja ruokailutila rajautuvat kauniisti olohuoneesta ollen kuitenkin yhtä ja samaa tilaa. Väliseinän pieni rajaus sekä askelma olohuoneen puolelle tuovat kuitenkin hyvää ryhtiä sisustukseen. Mustavalkoiset printit takaseinällä sekä nojatuolit tilan molemmin puolin selkeyttävät myös osaltaan kokonaisuutta.

olohuone-sisustus-harmaan-savyt

Olohuone jatkaa tilan harmoniaa ja sisustuksen värejä.

lasiliukuovi-sisustus-harmaan-savyt

Lasisen liukuoven taakse kätkeytyy mukavasti säilytystilaa vaatteille ja muille tavaroille.

sailytyskalusteet-sisustus-harmaan-savyt

Avoin säilytyshyllykkö korostaa tilan avaruutta ja muistuttaa pitämään tavarat järjestyksessä.

makuuhuone-sisustus-harmaan-savyt

Kuten keittiössä, myös makuuhuoneessa lämmityspatteri on peitetty näkyvistä koristeellisella suojalevyllä, mikä luo kodikkutta tilan ilmeeseen. Maanläheiset värisävy tuovat myös lämmintä tunnelmaa.

yksityiskohdat-sisustus-harmaan-savyt

Seinävalaisimet, viherkasvit ja koriste-esineet tuovat persoonallisuutta tiloihin. Hallittu ja sopivan yksinkertaista. Pehmeästi laskeutuvat laskosverhot ovat myös mainio valinta.

kylpyhuone-sisustus-harmaan-savyt

Valkoinen laatoitus antaa kompaktille kylpyhuoneelle mukavan valoisan ilmeen.

Kuvat bjurfors.se