Search
Close this search box.
1898 Rörvik tuoli
1898 Rörvik tuoli
Marimekko Unikko iso muki
Cadiz loungetuoli
Nordform Roxy ruokapöytä

Harmoninen kokonaisuus

olohuone-turkoosi

Tekstiileissä, huonekaluissa ja koriste-esineissä esiintyvien värien ja muotojen yhdistäminen keskenään toimivaksi lienee sisustamisen suurimpia kulmakivia. Hyvä kokonaisuus ei muodostu pelkästään kalliista designesineistä tai huonekaluista. Toistensa kanssa sointuvat värisävyt ja muotokieli tekevät tilasta oikeasti toimivan. Tässä esimerkki melko pelkistetystä ja modernista sisustuksesta, jossa suurimman huomion kiinnittää turkoosit yksityiskohdat. Muista, että tekstiileiden ja koriste-esineiden vaihtaminen ja säilyttäminen on huomattavasti helpompaa. Huonekaluostoksilla kannattaakin siis yrittää hillitä itsensä ja valita sellaisia huonekaluja, jotka toimivat monenlaisten tekstiileiden ja väriyhdistelmien kanssa.

Jaa tämä juttu:
Finlayson Meena tyynynpäällinen
Finlayson Toivo käsipyyhe
Reino tossut
Tupla riipputuoli kahdelle
Tyylikäs ja käyttötarpeen mukaan helposti muuntuva säilytyskaluste on olennainen osa kodin arjen toimivuutta ja sisustusta. Huonekalujen asettelu voi muuttua sisustuksessa välillä paljonkin ja tällöin on hyvä mikäli pakolliset elementit ovat riittävästi muunneltavissa ja ne sopivat useampaan kohtaan sisustuksessa.
Syksy loistaa nyt kauneimmillaan tarjoillen upeita värejä. Ylellisen pehmeät tekstiilit ovat mitä parhain keino ehostaa sisustusta vuodenaikaankaan sopivilla sävyillä ja täydentää tilojen tunnelmaa.
Matolla on helppo rajata tilan toimintoja toisistaan. Samalla se tuo myös pehmeän ja kodikkaan yksityiskohdan sisustukseen.