Search
Close this search box.
1898 Rörvik tuoli
1898 Rörvik tuoli
Marimekko Unikko iso muki
Cadiz loungetuoli
Nordform Roxy ruokapöytä

Harmonisen kaunis ja rauhallinen sisustus

sisustus-puuta-valkoista

Hempeän harmoninen kokonaisuus, jossa on eleganttia aikuista tyyliä. Näillä sanoilla voisi helposti kuvailla tätä Nauvossa sijaitsevaa tilavaa omakotitaloa, joka sijaitsee upealla paikalla vehreän luonnon syleilyssä. Tämä arkkitehdin muokkaama talo tarjoaa kaikki nykyasumisen tarpeet sekä paljon ihasteltavaa. Kodin myynti-ilmoitus löytyy Etuovesta. Myyntiä välittää RE/MAX Royal.

sisustus-puuta-valkoista-keittio

Tilava u-kirjaimen mallinen keittiö tarjoaa puitteet viihtyisään ja monipuoliseen kokkailuun. Näyttävä ylähyllykköjen muodostama vitriinikaapisto tarjoaa hyvin säilytystilaa arjen esineille nostaen ne kuitenkin kauniisti esille. Saarekemaisesti jatkuva työskentelytaso mahdollistaa myös leppoisat lounas- ja kahvihetket keittiön äärellä.

sisustus-puuta-valkoista-ruokailutila

Pitkä ajopuusta tehty pöytä tuo luonnon osaksi sisustusta ja se toimii samalla myös näyttävänä elementillä, joka sitoo ympäröivän luontomaiseman osaksi sisustuksen rauhallista värimaailmaa.

sisustus-puuta-valkoista-olohuone

Avarat ja viihtyisät oleskelutilat kylpevät runsaassa valossa, jota tulvii sisään suurista ikkunoista. Rottinkikalusteet ja harmaan sekä ruskean vaihtelevat sävyt luovat mielenkiintoisen kokonaisuuden.

sisustus-puuta-valkoista-varit

Abstratktit taideteokset seinillä antavat viimeistellyn ilmeen sisustuksen värimaailmalle ja elegantille tyylille.

sisustus-puuta-valkoista-makuuhuone

Makuuhuoneeseen lämpöä ja kodikkuutta tuo ihanan pehmeä kokolattiamatto. Upeana sisustuselementtinä esiin nousee suuri sängyn yläpuolella oleva pyöreä peili.

sisustus-puuta-valkoista-vierashuone

Kodista löytyy runsaasti tilaa vierashuone- ja työhuonekäyttöön.

sisustus-puuta-valkoista-kylpyhuone-sauna

Kuvat RE/MAX Royal / Etuovi.com

Jaa tämä juttu:
Finlayson Meena tyynynpäällinen
Finlayson Toivo käsipyyhe
Reino tossut
Tupla riipputuoli kahdelle
Nuku pehmeästi ja mukavasti Unipussin suojassa, joka kulkee kätevästi mukana kesän mökkireissuilla, kyläilyillä ja sopii hyvin myös lahjaksi ystävälle.
Merellistä väriloistoa ja ylellistä puuvillasatiinia makuuhuoneeseen. Riutalla-pussilakanasetti on mainio valinta sisustuksessakin pian lähestyvään kevääseen ja tulevaan kesään.
Miellyttävän tuntuinen puuvillapäiväpeitto, jonka tuftattu kohokuviointi tuo kauniin yksityiskohdan tilaan.