Search
Close this search box.

Hienostunut kodikas sisustus

hienostunut-sisustus

Hienostunut kodikkuus on termi, jolla voi helposti kutsua tätä tyylikästä kerrostalon ylimmän kerroksen kolmion sisustusta. Katon vino muoto tuo vielä oman näyttävän lisänsä valoisaan ja harmoniseen sisustukseen. Kyseinen koti löytyy myynnistä Skeppsholmen sivuilta.

varit-hienostunut-sisustus

Lasinen liukuovi tuo mukavasti valoa olohuoneeseen, josta löytyy muhkean sohvan lisäksi tyylikkäät nojatuolit sekä huoneen kulmauksesta viihtyisä lukunurkkaus.

ruokailutila-hienostunut-sisustus

Keittiö yhdistyy huomaamattomaksi osaksi olohuonetta. Tilan perältä löytyy vielä kompakti pyöreän pöydän ympärille kasattu ruokaryhmä.

harmaa-keittio-hienostunut-sisustus

Keittiön harmaa yleisilme toimii mainiosti yksiin beigen tekstuuriseinän ja vaalean sisustuksen kanssa.

keittiokaapit-hienostunut-sisustus

Nuppivetimet antavat keittiökaapeille kivan yksityiskohdan. Välitila asettuu myös hauskasti ikään kuin raidalliseksi kaksiväriseksi kokonaisuudeksi.

oleskelunurkkau-hienostunut-sisustus

Seinien muodot tuovat mielenkiintoisen lisän tilojen tunnelmaan.

makuuhuone-hienostunut-sisustus

Makuuhuoneessa pehmeää luonnonvaloa tilaan tulvii sängyn molemmin puolin olevista ikkunoista.

kylpyhuone-hienostunut-sisustus

Suuri vaalean beige laatta kylpyhuoneessa antaa hienostuneen vaikutelman. Herkkää, tyylikästä ja harmonista.

Kuvat skeppsholmen.se

Jaa tämä juttu:
Finlayson Villipedot ja Selviytyjät lakanat
Finlaysonin eläinaiheiset lakanat tuovat ihanan lempeää ja kodikasta tunnelmaa makuuhuoneeseen. Rauhallinen mustavalkoinen värimaailma sopii hyvin mukaan monenlaiseen sisustustyyliin sekä kotiin että mökkimaisemiin.
Kuusamon matkailukeskuksessa sijaitseva Villa Voimapolku on todella tyylikkäästi sisustustettu lomamökki, joka tarjoaa ihanaa inspiraatiota oman mökin tai kodin sisustamiseen.
Syksy loistaa nyt kauneimmillaan tarjoillen upeita värejä. Ylellisen pehmeät tekstiilit ovat mitä parhain keino ehostaa sisustusta vuodenaikaankaan sopivilla sävyillä ja täydentää tilojen tunnelmaa.
Kähler Urbania kynttilätalo Herregård
Todella hurmaava koriste-esine, jossa kynttilänvalo hehkuu kauniisti talon ikkunoiden sisältä. Kähler Urbania sarjaan kuuluu paljon eri muotoisia kynttilätaloja, joista löytyy varmasti jokaiselle mieluinen.

Myyjä: Nordic Nest

Design House Stockholm Block valaisin
Harri Koskisen suunnittelema todellinen klassikko, joka kestää aikaa ja katseita. Löytää paikkansa helposti vaikkapa senkiltä tai yöpöydältä. Mainio vaihtoehto myös lahjaksi.

Myyjä: Nordic Nest

Käperry lakanoihin
Ylellistä satiinia

Finlayson Kashmir satiinilakanoiden kaunis Paisley-kuosi ja ylellisen pehmeä tuntu tekee makuuhuoneesta entistä houkuttelevamman.

Myyjä: Finlayson