Huikea kaksio kahdessa tasossa

kaksio-kahdessa-kerroksessa

Ihastellessa tätä upeaa kahteen kerrokseen jakautuvaa kaksiota meinaa sanat loppua kesken. Neliöitä asunnosta löytyy yhteensä 52 ja persoonallisuutta pohjaratkaisussa sitäkin enemmän. Kierreportaat, walk-in-closet, iso parveke ja näiden lisäksi monia huikeita yksityiskohtia. Tämä Tukholmassa sijaitseva asunto löytyy myynnistä täältä.

kaksio-kahdessa-kerroksessa-harmaa-keittio

Harmaat keittiökaapit ja marmorityötasot luovat hillityn tyylin oleskelutilan, keittiön ja ruokaryhmän ympärille. Kaappien messinkiset vetimet ja vesihana korostuvat upeasti esiin ja yhdistyvät messinkiseen tarjoiluvaunuun kaappien vieressä. Yläkaapiston reunassa avohylly tuo taas rentoutta kokonaisuuteen.

kaksio-kahdessa-kerroksessa-ruokapoyta

Pyöreä ruokapöytä on saanut seurakseen aina tyylikkäät valkoiset Eames DSW tuolit. Hempeän valkoiset valoverhot tuovat sopivasti yksityisyyttä, mutta päästävät samalla valoa tilaan korostaen sen valoisaa valkoista ilmettä.

kaksio-kahdessa-kerroksessa-sisustus kaksio-kahdessa-kerroksessa-tila

Elegantin mustat kierreportaat saattelevat alempaan kerrokseen, josta paljastuu todella ylellinen ja persoonallinen makuuhuone.

kaksio-kahdessa-kerroksessa-makuuhuone

Valkoiseksi maalatut kiviseinät hehkuvat upeita varjoja ja pehmeyttä ja lämpöä tilaan tuo miellyttävän lämmin kokolattiamatto. Tyylistä pitävät huolen sängynpääty, yövalaisimet sekä katosta roikkuva kristallivalaisin.

kaksio-kahdessa-kerroksessa-sanky kaksio-kahdessa-kerroksessa-vaatehuone

Tilan perältä löytyy oma tila vaatehuoneelle, johon mahtuu myös suuri peili. Täällä kelpaa sonnustautua päivän rientoihin.

kaksio-kahdessa-kerroksessa-nurkkaus

Makuuhuoneen seinästä löytyy myös oma viihtyisä nurkkaus nojatuolille, jonka takana seinähyllykkö tarjoaa säilytystilaa kirjoille, koriste-esineille ja muulle tarpeistolle.

kaksio-kahdessa-kerroksessa-kylpyhuone

Kylpyhuone löytyy ylemmästä kerroksesta ja esittäytyy modernin valkoisen ja harmaan sävyissä. Lisäksi asunnosta pääsee omalle tilavalle koko parvekkeelle.

kaksio-kahdessa-kerroksessa-parveke

Kuvat alexanderwhite.se

Jaa tämä juttu:
Finlayson Villipedot ja Selviytyjät lakanat
Finlaysonin eläinaiheiset lakanat tuovat ihanan lempeää ja kodikasta tunnelmaa makuuhuoneeseen. Rauhallinen mustavalkoinen värimaailma sopii hyvin mukaan monenlaiseen sisustustyyliin sekä kotiin että mökkimaisemiin.
Kuusamon matkailukeskuksessa sijaitseva Villa Voimapolku on todella tyylikkäästi sisustustettu lomamökki, joka tarjoaa ihanaa inspiraatiota oman mökin tai kodin sisustamiseen.
Syksy loistaa nyt kauneimmillaan tarjoillen upeita värejä. Ylellisen pehmeät tekstiilit ovat mitä parhain keino ehostaa sisustusta vuodenaikaankaan sopivilla sävyillä ja täydentää tilojen tunnelmaa.
Kähler Urbania kynttilätalo Herregård
Todella hurmaava koriste-esine, jossa kynttilänvalo hehkuu kauniisti talon ikkunoiden sisältä. Kähler Urbania sarjaan kuuluu paljon eri muotoisia kynttilätaloja, joista löytyy varmasti jokaiselle mieluinen.

Myyjä: Nordic Nest

Design House Stockholm Block valaisin
Harri Koskisen suunnittelema todellinen klassikko, joka kestää aikaa ja katseita. Löytää paikkansa helposti vaikkapa senkiltä tai yöpöydältä. Mainio vaihtoehto myös lahjaksi.

Myyjä: Nordic Nest

Käperry lakanoihin
Ylellistä satiinia

Finlayson Kashmir satiinilakanoiden kaunis Paisley-kuosi ja ylellisen pehmeä tuntu tekee makuuhuoneesta entistä houkuttelevamman.

Myyjä: Finlayson