Huikea kaksio kahdessa tasossa

7.6.2016

kaksio-kahdessa-kerroksessa

Ihastellessa tätä upeaa kahteen kerrokseen jakautuvaa kaksiota meinaa sanat loppua kesken. Neliöitä asunnosta löytyy yhteensä 52 ja persoonallisuutta pohjaratkaisussa sitäkin enemmän. Kierreportaat, walk-in-closet, iso parveke ja näiden lisäksi monia huikeita yksityiskohtia. Tämä Tukholmassa sijaitseva asunto löytyy myynnistä täältä.

kaksio-kahdessa-kerroksessa-harmaa-keittio

Harmaat keittiökaapit ja marmorityötasot luovat hillityn tyylin oleskelutilan, keittiön ja ruokaryhmän ympärille. Kaappien messinkiset vetimet ja vesihana korostuvat upeasti esiin ja yhdistyvät messinkiseen tarjoiluvaunuun kaappien vieressä. Yläkaapiston reunassa avohylly tuo taas rentoutta kokonaisuuteen.

kaksio-kahdessa-kerroksessa-ruokapoyta

Pyöreä ruokapöytä on saanut seurakseen aina tyylikkäät valkoiset Eames DSW tuolit. Hempeän valkoiset valoverhot tuovat sopivasti yksityisyyttä, mutta päästävät samalla valoa tilaan korostaen sen valoisaa valkoista ilmettä.

kaksio-kahdessa-kerroksessa-sisustus kaksio-kahdessa-kerroksessa-tila

Elegantin mustat kierreportaat saattelevat alempaan kerrokseen, josta paljastuu todella ylellinen ja persoonallinen makuuhuone.

kaksio-kahdessa-kerroksessa-makuuhuone

Valkoiseksi maalatut kiviseinät hehkuvat upeita varjoja ja pehmeyttä ja lämpöä tilaan tuo miellyttävän lämmin kokolattiamatto. Tyylistä pitävät huolen sängynpääty, yövalaisimet sekä katosta roikkuva kristallivalaisin.

kaksio-kahdessa-kerroksessa-sanky kaksio-kahdessa-kerroksessa-vaatehuone

Tilan perältä löytyy oma tila vaatehuoneelle, johon mahtuu myös suuri peili. Täällä kelpaa sonnustautua päivän rientoihin.

kaksio-kahdessa-kerroksessa-nurkkaus

Makuuhuoneen seinästä löytyy myös oma viihtyisä nurkkaus nojatuolille, jonka takana seinähyllykkö tarjoaa säilytystilaa kirjoille, koriste-esineille ja muulle tarpeistolle.

kaksio-kahdessa-kerroksessa-kylpyhuone

Kylpyhuone löytyy ylemmästä kerroksesta ja esittäytyy modernin valkoisen ja harmaan sävyissä. Lisäksi asunnosta pääsee omalle tilavalle koko parvekkeelle.

kaksio-kahdessa-kerroksessa-parveke

Kuvat alexanderwhite.se

Mökki

Saunatuotteita kotiin ja mökille

Saunan ja kylpyhuoneen tunnelmaa voi helposti täydentää miellyttävillä tekstiileillä sekä muilla kauniilla saunatuotteilla.