Huikeita yksityiskohtia ja rentoa tunnelmaa

sisustus-tyyli-sekoitus-tilat

Tässä 60 neliön kaksiossa on ainutlaatuinen tunnelma, joka syntyy sisustuksen lukuisista yksityiskohdista sekä harmonisesta värimaailmasta. Vaaleat lankkulattiat saavat seuraa puisista huonekaluista ja harmaan hallitut sävyt tuovat oman hienostuneen vivahteen tilojen ilmeeseen. Kohde löytyy Entrancesta.

sisustus-tyyli-sekoitus-keittio

Tämän kodin ehdoton sydän on keittiö, joka tarjoaa paljon ihasteltavia yksityiskohtia. Avohyllyt, Normann Copenhagen Amp riippuvalaisimet ja muut koristeelliset piirteet sekoittuvat loistavasti valkoiseen laattaseinään. Kokonaisuuden täydentää tummista lankuista tehty simppeli ruokapöytä ja sen äärellä mustat pinnatuolit.

sisustus-tyyli-sekoitus-keittio-yksityiskohdat

Valkoinen, harmaa ja metalli muodostavat rauhallisen pohjan keittiölle, johon tunnelmaa tuovat avohyllyillä ja ripustintangoilla olevat käyttö- ja koriste-esineet.

sisustus-tyyli-sekoitus-ruokapoyta

Keittiö, ruokapöytä ja olohuone muodostavat kompaktin tilan, jossa on lämmin kodikas tunnelma. Sohvaryhmän takana seinälle on sijoitettu särmästi printtikuoseja, jotka rytmittävät kivasti tilan sisustusta ja värimaailmaa.

sisustus-tyyli-sekoitus-yksityiskohdat

Koristeelliset kattoboordit ja vanha kakluuni tuovat asunnon alkuperäisen tunnelman sisustukseen.

sisustus-tyyli-sekoitus-lastenhuone

Olohuoneen takaa löytyy pieni ”palvelijan huone”, joka toimii nyt loistavasti lastenhuoneena.

sisustus-tyyli-sekoitus-makuuhuone

Mintun sävyinen seinä ja kaunis kristallilamppu tuo makuuhuoneeseen hienostunutta ilmettä, johon lämpöä tuovat viherkasvit sekä niitä mukailevat sävyt tekstiileissä.

sisustus-tyyli-sekoitus-eteinen

Jo eteisestä käy ilmi sisustuksen rohkea, mutta hallittu sekoitus erilaisia tyylejä. Yksinkertaisuutta, koristeellisuutta ja upeita persoonallisia ratkaisuita.

Kuvat entrancemakleri.se / Anders Bergstedt

Jaa tämä juttu:
Finlayson Villipedot ja Selviytyjät lakanat
Finlaysonin eläinaiheiset lakanat tuovat ihanan lempeää ja kodikasta tunnelmaa makuuhuoneeseen. Rauhallinen mustavalkoinen värimaailma sopii hyvin mukaan monenlaiseen sisustustyyliin sekä kotiin että mökkimaisemiin.
Kuusamon matkailukeskuksessa sijaitseva Villa Voimapolku on todella tyylikkäästi sisustustettu lomamökki, joka tarjoaa ihanaa inspiraatiota oman mökin tai kodin sisustamiseen.
Syksy loistaa nyt kauneimmillaan tarjoillen upeita värejä. Ylellisen pehmeät tekstiilit ovat mitä parhain keino ehostaa sisustusta vuodenaikaankaan sopivilla sävyillä ja täydentää tilojen tunnelmaa.
Kähler Urbania kynttilätalo Herregård
Todella hurmaava koriste-esine, jossa kynttilänvalo hehkuu kauniisti talon ikkunoiden sisältä. Kähler Urbania sarjaan kuuluu paljon eri muotoisia kynttilätaloja, joista löytyy varmasti jokaiselle mieluinen.

Myyjä: Nordic Nest

Design House Stockholm Block valaisin
Harri Koskisen suunnittelema todellinen klassikko, joka kestää aikaa ja katseita. Löytää paikkansa helposti vaikkapa senkiltä tai yöpöydältä. Mainio vaihtoehto myös lahjaksi.

Myyjä: Nordic Nest

Käperry lakanoihin
Ylellistä satiinia

Finlayson Kashmir satiinilakanoiden kaunis Paisley-kuosi ja ylellisen pehmeä tuntu tekee makuuhuoneesta entistä houkuttelevamman.

Myyjä: Finlayson