Huikeita yksityiskohtia ja rentoa tunnelmaa

27.4.2016

sisustus-tyyli-sekoitus-tilat

Tässä 60 neliön kaksiossa on ainutlaatuinen tunnelma, joka syntyy sisustuksen lukuisista yksityiskohdista sekä harmonisesta värimaailmasta. Vaaleat lankkulattiat saavat seuraa puisista huonekaluista ja harmaan hallitut sävyt tuovat oman hienostuneen vivahteen tilojen ilmeeseen. Kohde löytyy Entrancesta.

sisustus-tyyli-sekoitus-keittio

Tämän kodin ehdoton sydän on keittiö, joka tarjoaa paljon ihasteltavia yksityiskohtia. Avohyllyt, Normann Copenhagen Amp riippuvalaisimet ja muut koristeelliset piirteet sekoittuvat loistavasti valkoiseen laattaseinään. Kokonaisuuden täydentää tummista lankuista tehty simppeli ruokapöytä ja sen äärellä mustat pinnatuolit.

sisustus-tyyli-sekoitus-keittio-yksityiskohdat

Valkoinen, harmaa ja metalli muodostavat rauhallisen pohjan keittiölle, johon tunnelmaa tuovat avohyllyillä ja ripustintangoilla olevat käyttö- ja koriste-esineet.

sisustus-tyyli-sekoitus-ruokapoyta

Keittiö, ruokapöytä ja olohuone muodostavat kompaktin tilan, jossa on lämmin kodikas tunnelma. Sohvaryhmän takana seinälle on sijoitettu särmästi printtikuoseja, jotka rytmittävät kivasti tilan sisustusta ja värimaailmaa.

sisustus-tyyli-sekoitus-yksityiskohdat

Koristeelliset kattoboordit ja vanha kakluuni tuovat asunnon alkuperäisen tunnelman sisustukseen.

sisustus-tyyli-sekoitus-lastenhuone

Olohuoneen takaa löytyy pieni ”palvelijan huone”, joka toimii nyt loistavasti lastenhuoneena.

sisustus-tyyli-sekoitus-makuuhuone

Mintun sävyinen seinä ja kaunis kristallilamppu tuo makuuhuoneeseen hienostunutta ilmettä, johon lämpöä tuovat viherkasvit sekä niitä mukailevat sävyt tekstiileissä.

sisustus-tyyli-sekoitus-eteinen

Jo eteisestä käy ilmi sisustuksen rohkea, mutta hallittu sekoitus erilaisia tyylejä. Yksinkertaisuutta, koristeellisuutta ja upeita persoonallisia ratkaisuita.

Kuvat entrancemakleri.se / Anders Bergstedt

Mökki

Saunatuotteita kotiin ja mökille

Saunan ja kylpyhuoneen tunnelmaa voi helposti täydentää miellyttävillä tekstiileillä sekä muilla kauniilla saunatuotteilla.