Search
Close this search box.
1898 Rörvik tuoli
1898 Rörvik tuoli
Marimekko Unikko iso muki
Cadiz loungetuoli
Nordform Roxy ruokapöytä

Huikeita yksityiskohtia ja rentoa tunnelmaa

sisustus-tyyli-sekoitus-tilat

Tässä 60 neliön kaksiossa on ainutlaatuinen tunnelma, joka syntyy sisustuksen lukuisista yksityiskohdista sekä harmonisesta värimaailmasta. Vaaleat lankkulattiat saavat seuraa puisista huonekaluista ja harmaan hallitut sävyt tuovat oman hienostuneen vivahteen tilojen ilmeeseen. Kohde löytyy Entrancesta.

sisustus-tyyli-sekoitus-keittio

Tämän kodin ehdoton sydän on keittiö, joka tarjoaa paljon ihasteltavia yksityiskohtia. Avohyllyt, Normann Copenhagen Amp riippuvalaisimet ja muut koristeelliset piirteet sekoittuvat loistavasti valkoiseen laattaseinään. Kokonaisuuden täydentää tummista lankuista tehty simppeli ruokapöytä ja sen äärellä mustat pinnatuolit.

sisustus-tyyli-sekoitus-keittio-yksityiskohdat

Valkoinen, harmaa ja metalli muodostavat rauhallisen pohjan keittiölle, johon tunnelmaa tuovat avohyllyillä ja ripustintangoilla olevat käyttö- ja koriste-esineet.

sisustus-tyyli-sekoitus-ruokapoyta

Keittiö, ruokapöytä ja olohuone muodostavat kompaktin tilan, jossa on lämmin kodikas tunnelma. Sohvaryhmän takana seinälle on sijoitettu särmästi printtikuoseja, jotka rytmittävät kivasti tilan sisustusta ja värimaailmaa.

sisustus-tyyli-sekoitus-yksityiskohdat

Koristeelliset kattoboordit ja vanha kakluuni tuovat asunnon alkuperäisen tunnelman sisustukseen.

sisustus-tyyli-sekoitus-lastenhuone

Olohuoneen takaa löytyy pieni ”palvelijan huone”, joka toimii nyt loistavasti lastenhuoneena.

sisustus-tyyli-sekoitus-makuuhuone

Mintun sävyinen seinä ja kaunis kristallilamppu tuo makuuhuoneeseen hienostunutta ilmettä, johon lämpöä tuovat viherkasvit sekä niitä mukailevat sävyt tekstiileissä.

sisustus-tyyli-sekoitus-eteinen

Jo eteisestä käy ilmi sisustuksen rohkea, mutta hallittu sekoitus erilaisia tyylejä. Yksinkertaisuutta, koristeellisuutta ja upeita persoonallisia ratkaisuita.

Kuvat entrancemakleri.se / Anders Bergstedt

Jaa tämä juttu:
Finlayson Meena tyynynpäällinen
Finlayson Toivo käsipyyhe
Reino tossut
Tupla riipputuoli kahdelle
Nuku pehmeästi ja mukavasti Unipussin suojassa, joka kulkee kätevästi mukana kesän mökkireissuilla, kyläilyillä ja sopii hyvin myös lahjaksi ystävälle.
Merellistä väriloistoa ja ylellistä puuvillasatiinia makuuhuoneeseen. Riutalla-pussilakanasetti on mainio valinta sisustuksessakin pian lähestyvään kevääseen ja tulevaan kesään.
Miellyttävän tuntuinen puuvillapäiväpeitto, jonka tuftattu kohokuviointi tuo kauniin yksityiskohdan tilaan.