Search
Close this search box.
1898 Rörvik tuoli
1898 Rörvik tuoli
Marimekko Unikko iso muki
Cadiz loungetuoli
Nordform Roxy ruokapöytä

Huoneet kahdessa tasossa

Olohuoneesta nousee portaat ylempänä sijaitsevalle valoisalle tasanteelle, missä sijaitsee keittiö ja suuri ruokapöytä. Modernia ilmettä on tasapainotettu puisilla kaiteilla ja tummanpunaisella, itämaista ilmettä henkivällä matolla. Kattoikkunoista tulvii ihanasti valoa ja iltasella tunnelmasta vastaa ruokapöydän ylle sijoitettu Moooi Random Light.

Alempana sijaitsevassa olohuoneessa on avara ja hyvä tilantuntu. Televisio on sopivan huomaamattomasti seinässä kiinni, jossa se toimii vaikkapa digitaalisena taulukehyksenä. Useat kohdevalaisimet tuovat tilan muodot hyvin esille ja valaisevat samalla tauluja sekä muita tilan yksityiskohtia.

Suuresta kulmasohvasta löytyy paikka monelle istujalle. Samalla kun toinen voi katsoa televisiosta lempiohjelmaansa, voi toinen ihailla takassa lepattavaa liekkiä ja nauttia lempikirjastaan. Katon muodot ja tilan korkeus saavat ainutlaatuisen tunnelman aikaan. Kulmaukseen seinälle sijoitettu valkoinen hirvenpää toimii hauskana yksityiskohtana. Tämä asunto löytyy Eklund Stockholm New York -asuntovälittäjän sivuilta.

Kuvat esny.se

Jaa tämä juttu:
Finlayson Meena tyynynpäällinen
Finlayson Toivo käsipyyhe
Reino tossut
Tupla riipputuoli kahdelle
Tyylikäs ja käyttötarpeen mukaan helposti muuntuva säilytyskaluste on olennainen osa kodin arjen toimivuutta ja sisustusta. Huonekalujen asettelu voi muuttua sisustuksessa välillä paljonkin ja tällöin on hyvä mikäli pakolliset elementit ovat riittävästi muunneltavissa ja ne sopivat useampaan kohtaan sisustuksessa.
Syksy loistaa nyt kauneimmillaan tarjoillen upeita värejä. Ylellisen pehmeät tekstiilit ovat mitä parhain keino ehostaa sisustusta vuodenaikaankaan sopivilla sävyillä ja täydentää tilojen tunnelmaa.
Matolla on helppo rajata tilan toimintoja toisistaan. Samalla se tuo myös pehmeän ja kodikkaan yksityiskohdan sisustukseen.