Huoneet kahdessa tasossa

30.1.2011

Olohuoneesta nousee portaat ylempänä sijaitsevalle valoisalle tasanteelle, missä sijaitsee keittiö ja suuri ruokapöytä. Modernia ilmettä on tasapainotettu puisilla kaiteilla ja tummanpunaisella, itämaista ilmettä henkivällä matolla. Kattoikkunoista tulvii ihanasti valoa ja iltasella tunnelmasta vastaa ruokapöydän ylle sijoitettu Moooi Random Light.

Alempana sijaitsevassa olohuoneessa on avara ja hyvä tilantuntu. Televisio on sopivan huomaamattomasti seinässä kiinni, jossa se toimii vaikkapa digitaalisena taulukehyksenä. Useat kohdevalaisimet tuovat tilan muodot hyvin esille ja valaisevat samalla tauluja sekä muita tilan yksityiskohtia.

Suuresta kulmasohvasta löytyy paikka monelle istujalle. Samalla kun toinen voi katsoa televisiosta lempiohjelmaansa, voi toinen ihailla takassa lepattavaa liekkiä ja nauttia lempikirjastaan. Katon muodot ja tilan korkeus saavat ainutlaatuisen tunnelman aikaan. Kulmaukseen seinälle sijoitettu valkoinen hirvenpää toimii hauskana yksityiskohtana. Tämä asunto löytyy Eklund Stockholm New York -asuntovälittäjän sivuilta.

Kuvat esny.se

Mökki

Saunatuotteita kotiin ja mökille

Saunan ja kylpyhuoneen tunnelmaa voi helposti täydentää miellyttävillä tekstiileillä sekä muilla kauniilla saunatuotteilla.