Search
Close this search box.

Hurmaava kattohuoneisto kahdessa kerroksessa

kattohuoneisto-olohuone

Tukholmassa sijaitsevan 1920-luvulla rakennetun kerrostalon kaksikerroksinen kattohuoneisto hurmaa valoisuudellaan, huonekorkeudellaan ja autenttisella tunnelmallaan, joka muodostuu pitkälti katon upeista muodoista ja suurista valoa tulvivista ikkunoista. Ylemmästä kerroksesta löytyy kauniisti sisustettu olohuone sekä toinen asunnon makuuhuoneista. Asunto löytyy myynnistä ESNY -palvelusta.

kattohuoneisto-portaikko

Ylemmän kerroksen olohuoneessa on vinokaton ansiosta rentoa studiomaista tunnelmaa. Kierreportaikon yläpuolella on asetettu riippumaan pilvikoristeita, jotka omalla keveälle ilmeellään korostavat tilan korkeutta sekä portaikon olemusta. Sisustuksesta löytyy paljon vanhoja huonekalusteita, jotka sopivatkin mainiosti tilan henkeen.

kattohuoneisto-sisustus

Sisustus on hyvin rentoa ja raskaita kiinteitä kalusteita on pyritty välttämään. Huoneen kulmauksesta löytyvä säilytyslaatikosta on tästä mainio esimerkki. Pitkät puuparrut korostavat upeasti talon historiaa ja rakennetta.

kattohuoneisto-ruokailutila

Alemmassa kerroksessa sijaitsee avoin keittiö- ja ruokailutila, johon on tuotu myös modernia ilmettä. Perinteinen raskas keittiösaareke on korvattu helposti liikuteltavalla metallisella saareketasolla, josta löytyy myös tarpeellista säilytystilaa.

kattohuoneisto-keittio

Valkoisen ja ruskean rinnalle on tuotu harmaan eri sävyjä. Asunnosta löytyy paljon mielenkiintoa ja katseita kerääviä tauluja, jotka luovat kodikasta tunnelmaa.

kattohuoneisto-tyopiste

Portaikan alle huoneen toiseen päähän on sijoitettu seinänen levyinen työskentelypiste ja säilytyskalustekokonaisuus. Huomaa myös lukuisat pienet yksityiskohdat ja koriste-esineet. Kevytrakenteinen String -hyllykkö sopii mainiosti tilan tyyliin ja väreihin.

kattohuoneisto-makuuhuone

Makuuhuoneessa on intiimi ja miellyttävän lämmin tunnelma. Peikonlehti huoneen nurkkauksessa tuo kivaa väriä ja vihreyttä vanhan puupalkin kaveriksi. Rennosti seinää vasten makaava peili korostaa hyvin tilan muotoja.

kattohuoneisto-makuuhuone-valaistus

Toinen asunnon makuuhuoneista on toteutettu parvelle, josta näkee suoraan olohuoneeseen. Täällä tunnelman nostavat kirjaimellisesti kattoon vanhat puuparrut ja niihin kiinnitetyt spottivalaisimet.

kattohuoneisto-huonekorkeus

Parvelta avautuu kiva näkymä olohuoneeseen.

kattohuoneisto-sailytystilat

Pervelle vievän portaikon alle jäänyt tila on hyödynnetty säilytystilana. Kiinteän kalusteen sijaan on valittu samaa sarjaa olevat säilytslaatikot, jotka ovat sinällään oikein käytännöllisiä ja helposti liikuteltavissa. Vaatekomerosta löytyy säilytystilaa sekä kengille että vaatteille.

kattohuoneisto-kylpyhuone

Kylpyhuone sijaitsee ylemmässä kerroksessa olohuoneen vieressä. Alemmasta kerroksesta löytyy myös toinen wc-käyttöön tarkoitettu tila. Tämä asunto on pohjaratkaisultaan todella uniikki ja antaa sisustajalle paljon mahdollisuuksia hyödyntää tiloja eri tavoin. Tarkemmin asuntoon voit tutustua ESNY -palvelussa.

Kuvat esny.se

Jaa tämä juttu:
Luhta Home
Vuono villatorkkupeite
Ihanan pehmeä ja pörröinen villasekoitehuopa, jossa on paksut, huovutetut hapsut. Kaunis lisä sisustukseen sohvalla tai makuuhuoneen sängyllä. Saatavilla myös ruskeana.

Myyjä: Luhta

Olohuoneen sisustus jouluna
Kaunis jouluinen tunnelma valtaa tämän tyyliltään harmonisen rauhallisen sisustuksen, joka antaa pienille yksityiskohdilla mahdollisuuden nousta esiin.
Kuusamon matkailukeskuksessa sijaitseva Villa Voimapolku on todella tyylikkäästi sisustustettu lomamökki, joka tarjoaa ihanaa inspiraatiota oman mökin tai kodin sisustamiseen.
Jouluinen tunnelma alkaa hiljalleen valtaamaan tämän tyylikkäästi sisustusten kodin ilmettä. Tumma laattalattia antaa kivan kontrastin vaaleille huonekaluille ja muille sisustuselementeille.
Lasten kerrossänky
Liisa

Sopivan kompakti ja tyylikäs kerrossänky lastenhuoneessa säästää lattia- ja leikkitilaa arjessa. Voit yhdistää sänkyyn myös säilytystilaa tuovan vetolaatikon. Mustan lisäksi myös valkoisena ja puunvärisenä.

Myyjä: Veke