Search
Close this search box.

Huvila Hämeenlinnassa

hirsi-huvila-hameenlinna-1

Hämeenlinnassa Pyhäjärven rannalla sijaitsee luksustason huvila, jonka 207 neliötä tarjoavat hulppeat asuintilat. Tämä luonnonsuojelualueen keskelle sijoittuva hirsi/kivi runkoinen koti on todellinen keidas upeassa ympäristössä, joka toimii samalla arjen pihapiirinä että mökkimaisemana. Graniitti- ja parkettilattiat yhdistyvät upeasti talon hirsirakenteisiin ja lukuisista ikkunoista avautuviin luontomaisemiin. Koti on myynnissä Etuovi.com -palvelussa.

hirsi-huvila-hameenlinna-2

Suuret ikkunat päästävät paljon luonnonvaloa olohuoneeseen, jonka lämminsävyinen parkettilattia tuo kodikasta lämpöä.

hirsi-huvila-hameenlinna-3

Italialainen Arrital keittiö tuo sisustukseen oman modernin vivahteen mustavalkoisen kiiltävällä ilmeellään. Kullanväriset verhot jatkuvat myös keittiön puolelle, jossa ne tuovat

hirsi-huvila-hameenlinna-4

Ruokailutilassa katseet kiinnittyvät seinällä olevaan suuren tauluun, jonka kehykset ja värimaailma yhdistyvät tilan verhoihin. Kattokruunu ja juhlalliset kruunukynttiläjalat viimeistelevät ylellisen ilmeen.

hirsi-huvila-hameenlinna-33

Makuuhuoneessa punainen päiväpeitto tuo lämpöä ja väriä.

hirsi-huvila-hameenlinna-6

Tilat on sisustettu avarasti ja kattoon upotetut valaisimet nostavat graniittisen lattialaatan hienosti esille.

hirsi-huvila-hameenlinna-7

Saunasta on suora näkymä isolle omalle laiturille ja järvelle.

hirsi-huvila-hameenlinna-8

Pihapiiristä löytyy tilaa temmeltää. Matalat havukasvit ja pihalaatoitus rytmittävät nätisti pihan muotoja.

hirsi-huvila-hameenlinna-9

Katetulle terassille voi vetäytyä nauttimaan Suomen kesästä sekä grillissä valmistuvista herkuista. Täällä pysyy hyvin tuulelta ja sateelta suojassa huonommallakin säällä.

hirsi-huvila-hameenlinna-10

Näkymä ei jätä ketään kylmäksi. Lisää kuvia ja tarkempia tietoja talosta voit katsoa Etuovi.com sivuilta.

Kuvat etuovi.com

Jaa tämä juttu:
Luhta Home
Vuono villatorkkupeite
Ihanan pehmeä ja pörröinen villasekoitehuopa, jossa on paksut, huovutetut hapsut. Kaunis lisä sisustukseen sohvalla tai makuuhuoneen sängyllä. Saatavilla myös ruskeana.

Myyjä: Luhta

Riutalla pussilakanat
Merellistä väriloistoa ja ylellistä puuvillasatiinia makuuhuoneeseen. Riutalla-pussilakanasetti on mainio valinta sisustuksessakin pian lähestyvään kevääseen ja tulevaan kesään.
Miellyttävän tuntuinen puuvillapäiväpeitto, jonka tuftattu kohokuviointi tuo kauniin yksityiskohdan tilaan.
Tyylikäs ja käyttötarpeen mukaan helposti muuntuva säilytyskaluste on olennainen osa kodin arjen toimivuutta ja sisustusta. Huonekalujen asettelu voi muuttua sisustuksessa välillä paljonkin ja tällöin on hyvä mikäli pakolliset elementit ovat riittävästi muunneltavissa ja ne sopivat useampaan kohtaan sisustuksessa.
Lasten kerrossänky
Liisa

Sopivan kompakti ja tyylikäs kerrossänky lastenhuoneessa säästää lattia- ja leikkitilaa arjessa. Voit yhdistää sänkyyn myös säilytystilaa tuovan vetolaatikon. Mustan lisäksi myös valkoisena ja puunvärisenä.

Myyjä: Veke