Huvila Rukalla

7.12.2015

ruka-vapaaajanasunto-keittio

Rukan maisemissa, Kuusamossa sijaitseva formulakuski Heikki Kovalaisen hulppea 120 neliön huvila löytyy nyt myynnissä Etuovi.com -palvelussa ja myyntiä välittää Kasslin LKV. Noin neljän hehtaarin kokoiselta tontilta löytyy päärakennuksen lisäksi rantasauna, grillikota ja erillinen talousrakennus, joka palvelee myös vierastalona. Keittiö ja ruokailutila on ehdottomasti tämän huvilan sydän. Ihanan korkea tila, jossa mahtuu häärimään useampikin kokki samaan aikaan. Kruunun ruokapöydälle antaa tyyliin upeasti sopiva Secto Designin Octo valaisin.

ruka-vapaaajanasunto-olohuone

Sisustus on konstailematonta ja kauniin skandinaavista. Vaaleaa värimaailmaa sävyttävät puun eri olomuodot ja tekstuurit. Yhtenä mielenkiintoisena yksityiskohtana ovat useissa eri tiloissa leveät tummanruskeat ikkunakarmit, jotka tuovat kodikkaan kontrastin vaaleille hirsipinnoille.

ruka-vapaaajanasunto-olohuone-ikkunat

Oleskelutila jakautuu keittiön ja ruokailutilan yhdistelmästä upealla vuolukivitakalla. Koko seinän leveyisestä ikkunasta avautuu vastaavasti upeat maisemat suoraan järvelle.

ruka-vapaaajanasunto-makuuhuone

Katon spottivalaisimet ja seinävalaisimet korostavat upeasti hirsien olemusta ja muodostavat kauniita varjoja elävöittämään seinäpintaa.

ruka-vapaaajanasunto-kylpyhuone

Kylpyhuoneessa on käytetty lasitiiliä jakamaan tila saunasta sekä eteiskäytävästä. Näin tilat on saatu tuntumaan mukavan valoisiksi.

ruka-vapaaajanasunto-saunaruka-vapaaajanasunto-vessa

Kalusteissa on käytetty samaa tummanruskeaa sävyä mitä ikkunakarmeissa, mikä antaa kokonaisuudelle viimeistellyn ilmeen.

ruka-vapaaajanasunto-paarakennus

Sinisenä näyttäytyvä rakennus on kaunis ilmestys keskellä suomalaista luontoa.

ruka-vapaaajanasunto-rantasauna

Erillinen rantasauna tarjoaa vielä vaihtoehtoisen paikan löylyttelyyn ja kesäillasta nauttimiseen.

ruka-vapaaajanasunto-kota

Ja eväät syntyvät tunnelmallisessa grillikodassa, jossa kelpaa nautiskella vaikkapa pilkkireissun jälkeen keskellä kylmintä talvea.

Kuvat etuovi.com / Kasslin LKV

Mökki

Saunatuotteita kotiin ja mökille

Saunan ja kylpyhuoneen tunnelmaa voi helposti täydentää miellyttävillä tekstiileillä sekä muilla kauniilla saunatuotteilla.