Ihanat oleskelutilat

Tässä viehättävässä olohuoneessa yhdistyy onnistuneesti moderni design ja antiikkisia piirteitä muistuttavat huonekalut. Valoisuus ja vaaleat sävyt ovat tilan ehdottomia valttikortteja. Pienet koristeelliset yksityiskohdat, valaisimet ja tekstiilit saavat tilasta kuitenkin kodikkaan kokonaisuuden eikä tilasta tule liian kylmä.

Paljon ihania yksityiskohtia ja kalusteita. Seinäpintoihin jätetty rouheisuus hivelee silmiä. Todella onnistunut sisustus.

Mustat palkit katossa tukevat lattian tummaa väritystä. Samoin seinän koristeellinen pinta. Kuvat ovat Stadshem Fastighetsmäklerin verkkosivuilta. Kannattaa käydä kurkistamassa lisää ihania sisustuskohteita.

Kuvat stadshem.se

Kauniit maljakot osana syksyn sisustusta

Maljakot ja erilaiset kasviasetelmat ovat omiaan lisäämään kodikasta tunnelmaa sisustuksessa. Maljakot ovat itsessään jo kauniita elementtejä, joilla voit korostaa sisustuksen värejä, materiaaleja sekä muotokieltä. Kukkien ja kasvien lisäksi voit tehdä maljakoihin monenlaisia sesonkiin sopivia asetelmia.

Nojatuoli sisustuksen keskipisteenä

Nojatuolit tarjoavat paitsi mukavuutta, myös mahdollisuuden tuoda persoonallisuutta ja tyylikkyyttä sisustukseen. Olipa kyseessä olohuone, makuuhuone, eteinen tai lukunurkkaus, nojatuolit voivat toimia sisustuksen keskipisteenä tai täydentää huoneen ilmettä.

Valitse täydellinen tyyli terassillesi

Terassikalusteiden valinnassa kannattaa ottaa huomioon terassin olosuhteet sekä tietysti minkälaisia materiaaleja halutaan käyttää ja voiko terassikalusteita hyödyntää myös sisätiloissa.

Sohvan muotokieli muuttaa tilan sisustusta

Sohvan muotoilu vaikuttaa sisustuksen tunnelmaan, tyyliin ja toiminnallisuuteen.