Ihastuttava kaksio 1930-luvun talossa

23.11.2015

30luvun-kolmio-sisustus-olohuneen-kalusteet

Upeat huonekalut ja yksityiskohdat luovat tähän Göteborgissa myynnissä olevaan kaksioon todella aidon sekä tyylikkään tunnelman. Tilavan olohuoneen perältä löytyy isot ikkunat, jotka tuovat mukavasti valoa asuntoon.

30luvun-kolmio-sisustus-olohuone

Toisessa päästä löytyy ruokapöydälle varattu alue. Ruskean nahan, puun ja mustan muodostama yhtälö toimii saumattomasti yhteen ja antaa sisustukselle elegantin vivahteen.

30luvun-kolmio-sisustus-ruokapoyta

Taulut ja designprintit seinillä tuovat kodikasta ilmettä, samoin kuin tyylikäs seinävalaisin tässä ruokapöydän yhteydessä.

30luvun-kolmio-sisustus-makuuhuone

Myös makuuhuoneessa on runsaasti tilaa ja ilmaa. Kaiken kruunaa suora pääsy parvekkeelle.

30luvun-kolmio-sisustus-tyopiste

Leveän työpöydän ääreltä löytyy hyvin tilaa vaikka kahdellekin puuhastelijalle. Kaunis vanha nojatuoli ja monet koristeet seinillä viimeistelevät muualta kodista tutun tunnelman.

30luvun-kolmio-sisustus-keittio

Keittiö on pidetty hillityn valkoisena. Pienen ruokapöydän ääressä pääsee herkuttelemaan lounaan tai nauttimaan kahvihetkestä.

30luvun-kolmio-sisustus-eteinen

Eteinen on avara ja toivottaa vieraat heti lämpimästi tervetulleeksi. Lisää kuvia ja tietoja kohteesta voit katsoa Bjurfors -sivuilta.

Kuvat bjurfors.se

Mökki

Saunatuotteita kotiin ja mökille

Saunan ja kylpyhuoneen tunnelmaa voi helposti täydentää miellyttävillä tekstiileillä sekä muilla kauniilla saunatuotteilla.