Ihastuttava kaksio 1930-luvun talossa

30luvun-kolmio-sisustus-olohuneen-kalusteet

Upeat huonekalut ja yksityiskohdat luovat tähän Göteborgissa myynnissä olevaan kaksioon todella aidon sekä tyylikkään tunnelman. Tilavan olohuoneen perältä löytyy isot ikkunat, jotka tuovat mukavasti valoa asuntoon.

30luvun-kolmio-sisustus-olohuone

Toisessa päästä löytyy ruokapöydälle varattu alue. Ruskean nahan, puun ja mustan muodostama yhtälö toimii saumattomasti yhteen ja antaa sisustukselle elegantin vivahteen.

30luvun-kolmio-sisustus-ruokapoyta

Taulut ja designprintit seinillä tuovat kodikasta ilmettä, samoin kuin tyylikäs seinävalaisin tässä ruokapöydän yhteydessä.

30luvun-kolmio-sisustus-makuuhuone

Myös makuuhuoneessa on runsaasti tilaa ja ilmaa. Kaiken kruunaa suora pääsy parvekkeelle.

30luvun-kolmio-sisustus-tyopiste

Leveän työpöydän ääreltä löytyy hyvin tilaa vaikka kahdellekin puuhastelijalle. Kaunis vanha nojatuoli ja monet koristeet seinillä viimeistelevät muualta kodista tutun tunnelman.

30luvun-kolmio-sisustus-keittio

Keittiö on pidetty hillityn valkoisena. Pienen ruokapöydän ääressä pääsee herkuttelemaan lounaan tai nauttimaan kahvihetkestä.

30luvun-kolmio-sisustus-eteinen

Eteinen on avara ja toivottaa vieraat heti lämpimästi tervetulleeksi. Lisää kuvia ja tietoja kohteesta voit katsoa Bjurfors -sivuilta.

Kuvat bjurfors.se

Jaa tämä juttu:
Finlayson Villipedot ja Selviytyjät lakanat
Finlaysonin eläinaiheiset lakanat tuovat ihanan lempeää ja kodikasta tunnelmaa makuuhuoneeseen. Rauhallinen mustavalkoinen värimaailma sopii hyvin mukaan monenlaiseen sisustustyyliin sekä kotiin että mökkimaisemiin.
Kuusamon matkailukeskuksessa sijaitseva Villa Voimapolku on todella tyylikkäästi sisustustettu lomamökki, joka tarjoaa ihanaa inspiraatiota oman mökin tai kodin sisustamiseen.
Syksy loistaa nyt kauneimmillaan tarjoillen upeita värejä. Ylellisen pehmeät tekstiilit ovat mitä parhain keino ehostaa sisustusta vuodenaikaankaan sopivilla sävyillä ja täydentää tilojen tunnelmaa.
Kähler Urbania kynttilätalo Herregård
Todella hurmaava koriste-esine, jossa kynttilänvalo hehkuu kauniisti talon ikkunoiden sisältä. Kähler Urbania sarjaan kuuluu paljon eri muotoisia kynttilätaloja, joista löytyy varmasti jokaiselle mieluinen.

Myyjä: Nordic Nest

Design House Stockholm Block valaisin
Harri Koskisen suunnittelema todellinen klassikko, joka kestää aikaa ja katseita. Löytää paikkansa helposti vaikkapa senkiltä tai yöpöydältä. Mainio vaihtoehto myös lahjaksi.

Myyjä: Nordic Nest

Käperry lakanoihin
Ylellistä satiinia

Finlayson Kashmir satiinilakanoiden kaunis Paisley-kuosi ja ylellisen pehmeä tuntu tekee makuuhuoneesta entistä houkuttelevamman.

Myyjä: Finlayson