Search
Close this search box.

Ihastuttava kaksio Turussa

puutalo-turku-huoneisto-1

Kolmeen kerrokseen jaettu 63 neliön kokoinen kaksio hurmaa upeilla yksityiskohdillaan, jota tähdittävät kerroksien välillä kiemurtelevat metalliset portaat. Asunnon keskikerroksesta löytyy olohuone ja avokeittiö, portaiden yläpäästä tunnelmallinen iso makuuhuone ja alakerrasta kodinhoitohuone sekä kylpytilat. Tämä viehättävä vanhaan puutaloon sijoittuva asunto sijaitsee Turussa ja sen myynti-ilmoituksen löydät Etuovesta.

puutalo-turku-huoneisto-2

Keittiössä kiiltävät valkoiset kaapit tuovat hyvää vastapainoa rouheille puu- ja kivipinnoille seinissä ja talon rakenteissa.

puutalo-turku-huoneisto-3

Sisustus on yleisilmeeltään hyvin rento ja kauniita kalusteita löytyy sieltä täältä Esimerkiksi keittiön jääkaapin vieressä säilytystasoina toimivat metallikehikkoiset puutasot.

puutalo-turku-huoneisto-4

Avokeittiö yhdistyy kompaktiin ja tunnelmalliseen olohuoneeseen, johon sijoitettu seinästä lähteävä kevytrakenteinen baaripöytä. Sen ympärille mahtuu sopivasti maistelemaan herkkuja ja ruokailemaan pienen perheen kesken.

puutalo-turku-huoneisto-5

Metalliportaat ovat vahvasti läsnä jokaisessa kerroksessa. Olohuoneessakin ne muodostavat vahvan osan sisustusta ja yhdistyvät hauskasti tilan muihin metallisiin yksityiskohtiin kuten kattovalaisimeen.

puutalo-turku-huoneisto-6

Eteiskäytävän seinä on jätetty käsittelemättä ja vanha hirsirakenne saa nousta kauniisti esiin henkien samalla talon alkuperäistä tunnelmaa.

puutalo-turku-huoneisto-7

Makuuhuoneen vinokatto luo tunnelmaa ja löytyy tilasta pieni takkakin. Valkoinen näyttäytyy pinnoilla monessa eri muodossa. On puuta, kaakelia ja kiveä.

puutalo-turku-huoneisto-8

Tummaksi petsattu sauna kruunaa tämän tunnelmallisesti sisustetun kodin. Kokonaisuutena hyvin mielenkiintoinen ja persoonallinen sisustus, joka toivottaa vierailijat lämpimästi tervetulleeksi. Tarkemmat tiedot asunnosta löydät myynti-ilmoituksesta.

Kuvat etuovi.com

Jaa tämä juttu:
Luhta Home
Vuono villatorkkupeite
Ihanan pehmeä ja pörröinen villasekoitehuopa, jossa on paksut, huovutetut hapsut. Kaunis lisä sisustukseen sohvalla tai makuuhuoneen sängyllä. Saatavilla myös ruskeana.

Myyjä: Luhta

Riutalla pussilakanat
Merellistä väriloistoa ja ylellistä puuvillasatiinia makuuhuoneeseen. Riutalla-pussilakanasetti on mainio valinta sisustuksessakin pian lähestyvään kevääseen ja tulevaan kesään.
Miellyttävän tuntuinen puuvillapäiväpeitto, jonka tuftattu kohokuviointi tuo kauniin yksityiskohdan tilaan.
Tyylikäs ja käyttötarpeen mukaan helposti muuntuva säilytyskaluste on olennainen osa kodin arjen toimivuutta ja sisustusta. Huonekalujen asettelu voi muuttua sisustuksessa välillä paljonkin ja tällöin on hyvä mikäli pakolliset elementit ovat riittävästi muunneltavissa ja ne sopivat useampaan kohtaan sisustuksessa.
Lasten kerrossänky
Liisa

Sopivan kompakti ja tyylikäs kerrossänky lastenhuoneessa säästää lattia- ja leikkitilaa arjessa. Voit yhdistää sänkyyn myös säilytystilaa tuovan vetolaatikon. Mustan lisäksi myös valkoisena ja puunvärisenä.

Myyjä: Veke