Ihastuttava kaksio Turussa

11.6.2015

puutalo-turku-huoneisto-1

Kolmeen kerrokseen jaettu 63 neliön kokoinen kaksio hurmaa upeilla yksityiskohdillaan, jota tähdittävät kerroksien välillä kiemurtelevat metalliset portaat. Asunnon keskikerroksesta löytyy olohuone ja avokeittiö, portaiden yläpäästä tunnelmallinen iso makuuhuone ja alakerrasta kodinhoitohuone sekä kylpytilat. Tämä viehättävä vanhaan puutaloon sijoittuva asunto sijaitsee Turussa ja sen myynti-ilmoituksen löydät Etuovesta.

puutalo-turku-huoneisto-2

Keittiössä kiiltävät valkoiset kaapit tuovat hyvää vastapainoa rouheille puu- ja kivipinnoille seinissä ja talon rakenteissa.

puutalo-turku-huoneisto-3

Sisustus on yleisilmeeltään hyvin rento ja kauniita kalusteita löytyy sieltä täältä Esimerkiksi keittiön jääkaapin vieressä säilytystasoina toimivat metallikehikkoiset puutasot.

puutalo-turku-huoneisto-4

Avokeittiö yhdistyy kompaktiin ja tunnelmalliseen olohuoneeseen, johon sijoitettu seinästä lähteävä kevytrakenteinen baaripöytä. Sen ympärille mahtuu sopivasti maistelemaan herkkuja ja ruokailemaan pienen perheen kesken.

puutalo-turku-huoneisto-5

Metalliportaat ovat vahvasti läsnä jokaisessa kerroksessa. Olohuoneessakin ne muodostavat vahvan osan sisustusta ja yhdistyvät hauskasti tilan muihin metallisiin yksityiskohtiin kuten kattovalaisimeen.

puutalo-turku-huoneisto-6

Eteiskäytävän seinä on jätetty käsittelemättä ja vanha hirsirakenne saa nousta kauniisti esiin henkien samalla talon alkuperäistä tunnelmaa.

puutalo-turku-huoneisto-7

Makuuhuoneen vinokatto luo tunnelmaa ja löytyy tilasta pieni takkakin. Valkoinen näyttäytyy pinnoilla monessa eri muodossa. On puuta, kaakelia ja kiveä.

puutalo-turku-huoneisto-8

Tummaksi petsattu sauna kruunaa tämän tunnelmallisesti sisustetun kodin. Kokonaisuutena hyvin mielenkiintoinen ja persoonallinen sisustus, joka toivottaa vierailijat lämpimästi tervetulleeksi. Tarkemmat tiedot asunnosta löydät myynti-ilmoituksesta.

Kuvat etuovi.com

Mökki

Saunatuotteita kotiin ja mökille

Saunan ja kylpyhuoneen tunnelmaa voi helposti täydentää miellyttävillä tekstiileillä sekä muilla kauniilla saunatuotteilla.