Search
Close this search box.

Inspiraatioita luksuskohteista

karibia-luksusloma-amazinggrace-1

Loma Karibianmeren maisemissa, omassa upeassa villassa. Tämä lukeutuu varmasti monen unelmiin, mutta valitettavasti jää liian monella haaveen tasolle. Upeista lomakohteista voi kuitenkin hakea inspiraatioita sisustukseen ja heittäytyä hetkeksi hieman toisenlaisiin maiseimiin. Liian usein tulee helposti tarkasteltua sisustusvaihtoehtoja vain muutamista lähteistä. Kurkistus maantieteellisesti uusiin maisemiin ja kulttuureihin voi tuoda oman kodin sisustukseen aivan loistavia ideoita, jollaisiin ei heti törmää sisustuslehtien tai kotimaisten blogien ympärillä. Nyt esittelyssä on upea Amazing Grace niminen villa, josta tarkempia tietoja voit kurkistaa Luxury Retreats -verkkosivuilta. Kohteen vuokraaminen onnistuu myös samaa kautta, jos sellainen kiinnostaa.

karibia-luksusloma-amazinggrace-2

Vaikka vuodenajat muodostavat omat haasteensa pihan suunnittelussa, tarjoaa ympäristön ja luonnon vaihtuvat värit myös paljon mahdollisuuksia. Erilaiset katokset toimivat tunnelmallisina illanviettopaikkoina pihamaalla läpi vuoden.

karibia-luksusloma-amazinggrace-3

Valkoinen, sininen ja vihreä ovat luounnollisesti aika perinteinen väripaletti, jonka pohjalta luonto näissä Karibian maisemissa toimii. Se tulee hyvin ilmi myös tämän villan sisustuksessa. Värimaailma toistuu hyvin myös talon ulkorakenteissa, joissa siniset ovi- ja ikkunapuitteet tuovat pirteän tuulahduksen paikallista atmosfääriä talon ilmeeseen.

karibia-luksusloma-amazinggrace-4

Vastaavasti kotimaisissa maisemissa voisi tekstiileillä, paneeleilla tai muilla elementeillä korostaa meneillään olevan vuodenajan värejä ja näin saada kodin näyttämään ulkopuolelta kuin mitä se helposti näyttää 365 päivää vuodessa.

karibia-luksusloma-amazinggrace-5

Terassilaudotukseen on muitakin värivaihtoehtoja kuin perinteinen tummanruskea. Lautojen sävyttäminen harmaalla tuo aivan uudenlaista keveyttä terassin ilmeeseen ja liittämällä ympärille muutakin samaa sävyä saat kokonaisuudesta toimivamman. Vastaavasti väripilkut terassin yksityiskohdissa ja talon seinissä yhdistyvät samoin omaksi harkituksi lopputulokseksi.

karibia-luksusloma-amazinggrace-6

Vaikka luonto antaakin erilaiset puitteet Karibian maisemissa yhdistää sisustus ympäröivään terassiin, onnistuu se yhtä lailla myös kotoisessa Suomessa. Toista samoja värejä sisätiloissa, terassikalusteissa, tekstiileissä ja yksityiskohdissa. Liitä ikkunoista avautuva ympäristö osaksi sisustuksen värimaailmaa ja näin avautuvat maisemat muuttuvat hetkessä osaksi kotisi sisustusta. Neliöitä se ei toki tuo lisää, mutta ehkäpä lisää tunnelmaa.

karibia-luksusloma-amazinggrace-7

Amazing Grace villan keittiössä on melko pelkistetty tyyli. Toisaalta kaapinovien koristeellisuus antaa muuten neutraalille värimaailmalle kivan vivahteen.

karibia-luksusloma-amazinggrace-8

Ruokailutilan puolelta löytyy paljon vaaleita sävyjä, mutta oman kodikkaan leimansa niille antaa koristeelliset piirteet ja tilan yksityiskohdat. Huomaa esimerkiksi tilaan tuovat pariovet, niiden yläpuolelle sijoitetut verhot, seinien kynttilävalaisimet sekä kokonaisuuteen mainiosti sopiva kattokruunu.

karibia-luksusloma-amazinggrace-9

Makuuhuoneessa valkoista piristämään on tuotu taas energistä sinistä. Yksinkertaista sinällään, mutta monimutkaista sisustuksen ei väkisin tarvitsekaan olla. Jos tästä huoneesta haluaisi tuoda omaan kotiin jotain paikallista tunnelmaa niin esimerkiksi kaappien ovet voisivat olla sellainen. Perinteiset liukuovikaapit ovat kuitenkin aika tylsiä. Myös sängyn metallikehikko tuo oman romanttisen ja luksusmaisen lisänsä tähän tilaan, vaikka sinällään onkin hyvin yksinkertainen juttu. Lisää kuvia ja tietoja tästä villasta voit kurkistaa kohteen verkkosivuilta.

Kuvat luxuryretreats.com

Jaa tämä juttu:
Luhta Home
Vuono villatorkkupeite
Ihanan pehmeä ja pörröinen villasekoitehuopa, jossa on paksut, huovutetut hapsut. Kaunis lisä sisustukseen sohvalla tai makuuhuoneen sängyllä. Saatavilla myös ruskeana.

Myyjä: Luhta

Riippukeinu terassille
Täydennä terassin tai parvekkeen tunnelmaa helposti liikuteltavalla riippukeinulla, jonka hellässä sylissä voit nauttia aurinkoisista päivistä.
Kauniit matot tuovat terassille mukavasti kodikkuutta ja pehmentävät tunnelmaa. Matoilla saat helposti myös muokattua ja täydennettyä terassin värivalintoja.
Laadukkaat ja käytössä mukavat terassikalusteet ovat olennainen osa viihtyisää terassia. Aava sohva, nojatuoli ja pöytä muodostavat tyylikkään kokonaisuuden, jonka äärellä mahtuu viettämään aikaa useampikin henkilö.
Lasten kerrossänky
Liisa

Sopivan kompakti ja tyylikäs kerrossänky lastenhuoneessa säästää lattia- ja leikkitilaa arjessa. Voit yhdistää sänkyyn myös säilytystilaa tuovan vetolaatikon. Mustan lisäksi myös valkoisena ja puunvärisenä.

Myyjä: Veke