Inspiraatioita säilytykseen

Santa Parkin teemaan liittyen Milla Alftan toteutti näyttävän ja kauniisti stailatun vitriiniseinusta, joka on miellyttävää katseltavaa. Tunnelmallisesti valaistut, ikään kuin seinään upotetut hyllyköt tuovat niissä lymyilevät esineet komeasti esille.

Irtohyllyköt ja kaapistot ovat usein aika tylsiä ja perinteisiä. Mikäli seinän edustalta on varaa käyttää muutama neliö tilasta niin vastaavanlaisen syvennyksen rakentaminen ei vaadi ihan hirmuisesti nikkaritaitoja. Samalla saat arvokasta säilytystilaa, puhumattakaan kauniista ulkomuodosta, jota voit maalaamalla ja somistamalla tuunata vuodenajan/ajankohdan teeman mukaan.

Kuvat alftan.fi

Kauniit maljakot osana syksyn sisustusta

Maljakot ja erilaiset kasviasetelmat ovat omiaan lisäämään kodikasta tunnelmaa sisustuksessa. Maljakot ovat itsessään jo kauniita elementtejä, joilla voit korostaa sisustuksen värejä, materiaaleja sekä muotokieltä. Kukkien ja kasvien lisäksi voit tehdä maljakoihin monenlaisia sesonkiin sopivia asetelmia.

Nojatuoli sisustuksen keskipisteenä

Nojatuolit tarjoavat paitsi mukavuutta, myös mahdollisuuden tuoda persoonallisuutta ja tyylikkyyttä sisustukseen. Olipa kyseessä olohuone, makuuhuone, eteinen tai lukunurkkaus, nojatuolit voivat toimia sisustuksen keskipisteenä tai täydentää huoneen ilmettä.

Valitse täydellinen tyyli terassillesi

Terassikalusteiden valinnassa kannattaa ottaa huomioon terassin olosuhteet sekä tietysti minkälaisia materiaaleja halutaan käyttää ja voiko terassikalusteita hyödyntää myös sisätiloissa.

Sohvan muotokieli muuttaa tilan sisustusta

Sohvan muotoilu vaikuttaa sisustuksen tunnelmaan, tyyliin ja toiminnallisuuteen.