Search
Close this search box.
1898 Rörvik tuoli
1898 Rörvik tuoli
Marimekko Unikko iso muki
Cadiz loungetuoli
Nordform Roxy ruokapöytä

Inspiroivat makuuhuoneet

Makuuhuoneen sisustus on jokapäiväisen jaksamisen kannalta oleellisessa roolissa. Se on huone, jossa heräämme uuteen päivään ja nukahdamme haaveillen tulevasta. Lattiasta kattoon ulottuvat ikkunaseinät ovat rohkea valinta, mutta päästävät asukkaan keskellä ihanaa maisemanäkymää.

Vanha navetta tai pihavarasto taipuu hetkessä moderniksi nukkumatilaksi. Vastapainoksi vanhoille puupinnoille toimii loistavasti modernit lattiavalaisimet ja nojatuoli. Ledivalaistuksella luot tilaan mielenkiintoisen tunnelman ja lämmityksessä apurina toimii pelkistetty kulmatakka.

Tai miten olisi pelkistety valkoinen värimaailma, jota tasapainottaa puiset yksityiskohdat. Pyhitä sänky yöunille ja nauti torkuista leveällä ikkunareunustalla, josta aukeaa vehreät maisemat ulospäin.

Via freshome.com

Jaa tämä juttu:
Finlayson Meena tyynynpäällinen
Finlayson Toivo käsipyyhe
Reino tossut
Tupla riipputuoli kahdelle
Merellistä väriloistoa ja ylellistä puuvillasatiinia makuuhuoneeseen. Riutalla-pussilakanasetti on mainio valinta sisustuksessakin pian lähestyvään kevääseen ja tulevaan kesään.
Miellyttävän tuntuinen puuvillapäiväpeitto, jonka tuftattu kohokuviointi tuo kauniin yksityiskohdan tilaan.
Tyylikäs ja käyttötarpeen mukaan helposti muuntuva säilytyskaluste on olennainen osa kodin arjen toimivuutta ja sisustusta. Huonekalujen asettelu voi muuttua sisustuksessa välillä paljonkin ja tällöin on hyvä mikäli pakolliset elementit ovat riittävästi muunneltavissa ja ne sopivat useampaan kohtaan sisustuksessa.